Συνεργασία Ατρόμητου με τα σωματεία του Περιστερίου!

Σε μία κίνηση η οποία θα βοηθήσει όλα τα σωματεία του Περιστερίου, προχώρησε ο Ατρόμητος! Οι άνθρωποι της ομάδας συναντήθηκαν με εκπροσώπους των σωματείων της πόλης, προκειμένου να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας και να υπάρχει καλύτερη συνεργασία πλέον στο μέλλον. Με σκοπό να προωθηθούν τα παιδιά που βρίσκονται στο Περιστέρι, αλλά και την καλύτερη λειτουργία όλων των ομάδων από εδώ και στο εξής:

«Νέα γέφυρα συνεργασίας και επικοινωνίας με τις ομάδες του Περιστερίου ακόμη καλύτερη από την ήδη υπάρχουσα, ξεκίνησε να δημιουργεί ο Ατρόμητος μέσα από κύκλο επαφών και συζητήσεων με τις διοικήσεις τους.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο ανοικτές συναντήσεις στα γήπεδα Ηφαίστου και Χωράφας.

Στο γήπεδο Ηφαίστου (φωτό) έγινε συνάντηση με τα σωματεία Ήφαιστος, Ηρακλής, ΑΕ Περιστερίου ενώ είχε προσκληθεί και δεν παρέστη ο Ιπποκράτης.

Στο γήπεδο Χωράφας έγινε συνάντηση με τα σωματεία Άγιος Ιερόθεος, Ανθούπολη, Φοίνικας, Θέρσιππος (στίβος) ενώ είχε προσκληθεί και δεν παρέστη ο Απόλλων Περιστερίου.

Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν πολλά θέματα για μια καλύτερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με κοινό στόχο την πρόοδο του περιστεριώτικου ποδοσφαίρου.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών Τόλη Αποστόλου, το μέλος του Δ.Σ. Σίμο Συμεωνίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Κατώνη κατέγραψε τις προτάσεις και τις θέσεις των σωματείων μέσα σε κλίμα άριστης συνεργασίας.

Ο Τόλης Αποστόλου ενημέρωσε τα σωματεία ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι πρόθυμη να τα φιλοξενήσει στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας αλλά και να διαθέσει την τεχνογνωσία της για την καλύτερη εκπαίδευση των προπονητών και κατά συνέπεια των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν στις Ακαδημίες τους.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις και με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης μας. Τον συντονισμό έχει ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου κ. Δημήτρης Χιώτης».