Συνεργασία με στόχο το μέλλον στον Ατρόμητο!

Ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος τις επαφές του με όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Περιστερίου! Στόχος της ομάδας είναι να υπάρχει μία άψογη συνεργασία μαζί με τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης, προκειμένου να προωθούνται και να αξιοποιούνται όπως πρέπει τα καλύτερα ταλέντα από τον σύλλογο που αγωνίζεται στη Superleague, αλλά να υπάρχει και αμοιβαία συνεργασία.

Δηλαδή και ο Ατρόμητος να «τροφοδοτεί» με παιδιά τα σωματεία του Περιστερίου, προκειμένου να αγωνίζονται από μικρές ηλικίες σε πρώτες ομάδες και να αποκτούν εμπειρίες για το μέλλον, ενώ θα υπάρξουν και άλλες… εκπλήξεις ανάμεσα στις ομάδες όπως η καλύτερη εκπαίδευση των προπονητών σε επίπεδο ακαδημίας και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα αυτό η διοίκηση του Ατρόμητου, αναφέρει τα εξής:

«Toν κύκλο επαφών με τις διοικήσεις των ομάδων του Περιστερίου ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος. Στο γήπεδο Τσαβαβούτα έγινε σύσκεψη με τον ΑΟ Περιστερίου, την Άμιλλα, την Τόλμη, τα Πράσινα Πουλιά και στο γήπεδο Χρυσούπολης με τον ΑΟ Χρυσούπολης, την Κηπούπολη, τη Θύελλα Περιστερίου, την Ακαδημία Μισαηλίδη. Τον συντονισμό είχε ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου κ. Δημήτρης Χιώτης.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου και το μέλος του Δ.Σ. Σίμος Συμεωνίδης κατέγραψαν τις προτάσεις και τις θέσεις των σωματείων μέσα σε κλίμα άριστης συνεργασίας.

Ο Τόλης Αποστόλου, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις, ενημέρωσε τα σωματεία ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι πρόθυμη να τα φιλοξενήσει στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας αλλά και να διαθέσει την τεχνογνωσία της για την καλύτερη εκπαίδευση των προπονητών και κατά συνέπεια των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν στις Ακαδημίες τους.

Ήδη έχει δρομολογηθεί το 1ο Σεμινάριο Προπονητών που θα διοργανωθεί από τον Ατρόμητο στο τέλος του μηνός και θα προσκληθούν να λάβουν μέρος όλα τα σωματεία του Περιστερίου».