Συνεχώς μεγαλώνει και επεκτείνεται ο Ατρόμητος!

Συνεχώς μεγαλώνει και επεκτείνεται ο Ατρόμητος!

Δύο νέες συμφωνίες ανακοίνωσε ο Ατρόμητος για το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου που έχει δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα! Η ομάδα του Περιστερίου συνεχώς μεγαλώνει την οικογένεια των σχολών και αυτή την φορά στο δίκτυο συμπεριλήφθηκαν οι ομάδες Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδίου Κω και Θρασύβουλος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδίου Κω!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας του νησιού.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδίου Κω, Γεώργιος Ξενικός τόνισε τα εξής:

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου , θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη μας τιμή και ευχαρίστηση για την επίτευξη της συνεργασίας σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών με την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών , έναν σύλλογο ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως τα τελευταία χρόνια , ότι τα τμήματα υποδομών αποτελούν ακρογονιαίο λίθο για την ανάπτυξη των συλλόγων και κατ’ επέκταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την επίτευξη της παραπάνω συμφωνίας , θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος, κ. Απόστολο Αποστόλου για το ενδιαφέρον και την ένταξη μας στο Δίκτυο και επιπρόσθετως τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Χαράλαμπο Ναβροζίδη ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την υλοποίηση της εν λόγω συνεργασίας».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Θρασύβουλο Φυλής!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση του Θρασύβουλου.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Φυλής, Σταμάτης Αβράμης τόνισε τα εξής:

«Εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Π.Α.Ο. Θρασύβουλος Φυλής,θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κύριο Βλαχογιάννη Γεώργιο, την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον υπεύθυνο του δικτύου Σχολών κύριο Αποστόλου Απόστολο για την οριστικοποίηση της μεταξύ μας συμφωνίας.

Εμείς οι ιθύνοντες του Θρασύβουλου Φυλής σεβόμενοι τη μέχρι σήμερα πορεία του σωματείου μας στον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα πολυετή παρουσία στη FOOTBALL LEAGUE αλλά και στην SUPER LEAGUE,δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα Τμήματα Υποδομών μας.

Μέσα από την τεχνογνωσία, τη σωστή οργάνωση και λειτουργία και τη μεθοδική δουλειά που εγγυάται η ΠΑΕ Ατρόμητος, πιστεύουμε ότι η πρόοδος και εξέλιξη των Αθλητών της Ακαδημίας μας είναι δεδομένη και τους δίνουμε το κίνητρο να κυνηγήσουν το όνειρό τους».