«Σφάζονται» για Ρέτσο, Λεβερκούζεν και Ρεν!

«Σφάζονται» για Ρέτσο, Λεβερκούζεν και Ρεν!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφικών κινήσεων σε όλη την Ευρώπη φαίνεται πως έχει… ψωμί ακόμα! Ιδιαίτερα το θέμα του Παναγιώτη Ρέτσου, είναι κάτι που απασχολεί τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδες του εξωτερικού.

Τα τελευταία 24ωρα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η Ρεν έχει επανέλθει με νέα πρόταση προς τους «ερυθρόλευκους» ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών! Κάτι που όπως φαίνεται η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έχει αφήσει να περάσει έτσι…

Όπως φαίνεται οι Γερμανοί έκαναν και εκείνη τη δική τους αντιπρόταση, που είναι τα 22 εκατομμύρια ευρώ, να σημειωθεί πως στο Newsacademies.gr εδώ και αρκετές ημέρες είχαμε γράψει για την πρόταση των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα ρεπορτάζ του εξωτερικού αναφέρουν πως μπήκε στο… παιχνίδι και ο ποδοσφαιριστής Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς!

Παίκτης ο οποίος όλα δείχνουν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ανήκει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι Γερμανοί προσφέρουν τον κεντρικό αμυντικό και το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος με τις περσινές αλλά και φετινές εμφανίσεις του στην Ευρώπη έχει κάνει την Μπάγερν να θέλει να επενδύσει πάνω του!