Σύσσωμη η οικογένεια των Ακαδημιών του Ατρομήτου έκοψαν την πίτα τους

Σύσσωμη η οικογένεια των Ακαδημιών του Ατρομήτου έκοψαν την πίτα τους

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψαν τα τμήματα ακαδημίας του Ατρόμητου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πολιτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας του Περιστερίου, αναφέρει τα εξής:

«Με την παρουσία όλων των βαθμίδων της οικογένειας των Ακαδημιών του Ατρομήτου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας το απόγευμα της Πέμπτης στο Θέατρο Πολιτών.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε κανένα κομμάτι των μικρότερων ομάδων της Ατρόμητης οικογένειας με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, Γιώργο Κορακάκη να ευχαριστεί για την παρουσία τους όλους τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους των τεχνικών επιτελείων των Κ-15, Κ17 και Κ-19.

Ο Γιώργος Κορακάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία σε όλους τους παίκτες των ομάδων μας και αφετέρου τόνισε ότι με δουλειά και επιμονή θα καταφέρουν να πετύχουν τους ποδοσφαιρικούς στόχους τους.

Η ομάδα επιβράβευσε για την είσοδο τους σε Πανεπιστημιακές σχολές τους ποδοσφαιριστές της Κ-19, Νίκο Λεόπουλο και Κώστα Χριστόπουλο δείχνοντας το σπουδαίο ρόλο που έχει για το σύλλογο η υποδειγματική παρουσία των παιδιών τόσο στα ποδοσφαιρικά όσο και στα μαθητικά τους καθήκοντα.

Η Βασιλόπιτα που ήταν μια χορηγία των ΑΥΡΑ catering είχε ένα φλουρί για κάθε ομάδα (Κ-15, Κ17 και Κ-19) και οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Γιάννης Βαγγέλης (Κ-15), Θεοδόσης Γκαμάνης (Κ-17) και Χρυσοβαλάντης Ζήκος (Κ-19).

Η κοπή της πίτας ολοκληρώθηκε με ευχές και αναμνηστική φωτογραφία όλων των τμημάτων των Ακαδημιών μας».

This slideshow requires JavaScript.