Τέλος από Ηρακλή ο Κωφίδης, ανέλαβε την ακαδημία του Ατέρμονα!
ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE / ΚΩΦΙΔΗΣ

Τέλος από Ηρακλή ο Κωφίδης, ανέλαβε την ακαδημία του Ατέρμονα!

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του για την κατάσταση που επικρατεί στην ακαδημία του Ηρακλή, ο μέχρι πρότινος διευθυντής ακαδημίας του «Γηραίου» ανακοινώθηκε από τον Ατέρμονα ως ο νέος υπεύθυνος των τμημάτων ακαδημίας του. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερα χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο όμιλος ATERMONGROUP έχει συνάψει συνεργασία με τον κ. Σάββα Κωφίδη, προκειμένου να αναλάβει την Τεχνική Διεύθυνση των Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Ατέρμονα. Ο κ. Κωφίδης είναι ένας Έλληνας πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής και ύστερα από τη λήξη της επαγγελματικής του καριέρας εργάζεται ώς προπονητής αθλητικών ακαδημιών

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων υπέγραψε τη συνεργασία του με τον κ. Σάββα Κωφίδη ως τεχνικό συνεργάτη και το προπονητικό του team, το οποίο στελεχώνεται από τους Αραμπατζή Γεώργιο, Μανδρούκα Θανάση, Νιτσοπούλου Μαρία, Κουνενάκη Αλέξη, Θεοφάνους Γιάννη, Ρέππα Δημήτρη και Δουβαρτζίδη Θεόφιλο, ώστε να αναλάβουν τις ακαδημίες των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Ατέρμονα και όπου αλλού δραστηροποιείται ο Ατέρμων ποδοσφαιρικά».