Τέλος από ΠΑΟΚ ανέλαβε Ομόνοια ο Μήττας

Τέλος από ΠΑΟΚ ανέλαβε Ομόνοια ο Μήττας

Πριν λίγες ημέρες ο Βασίλης Μήττας είχε ανακοινώσει ο ίδιος το τέλος του από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια που υπηρέτησε τον σύλλογο! Λίγα 24ωρα μετά η Ομόνοια της Κύπρου ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον έμπειρο προπονητή σε επίπεδο ακαδημίας, για την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Βασίλη Μήττα, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.

Ο κ. Μήττας κατάγεται από την Ελλάδα και είναι 38 χρόνων.

Από το 2008 εργαζόταν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Υπηρέτησε τον Σύλλογο της Θεσσαλονίκης αρχικά ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών, ακολούθως ως προπονητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και έπειτα ως Τεχνικός Διευθυντής. Παλαιότερα είχε εργαστεί σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Συλλόγων. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακά στην ανθρώπινη απόδοση και υγεία, με γνωστική κατεύθυνση στη Σχολική Φυσική Αγωγή, αλλά και στη φυσική δραστηριότητα και την ποιότητα ζωής.

Ο κ. Βασίλης Μήττας, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ, τη Διοίκησή της και προσωπικά τον κ. Νίκο Χαραλαμπίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα με τεράστια δυναμική, μεγάλη ιστορία, με αξίες, αρχές και ιδεολογία. Θα εργαστώ με αυταπάρνηση, συνέπεια και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να τιμήσω τον Σύλλογο. Αναπόφευκτα, τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να περάσουν και στα παιδιά της Ακαδημίας. Να γνωρίζουν, δηλαδή, σε ποιο Σύλλογο αγωνίζονται. Όραμά μας είναι, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, με σωστή νοοτροπία και δομημένη προσωπικότητα, να θέλουν από μόνοι τους να βρίσκονται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μέσα από εκπαιδευτικές διαδικασίες, θα επιδιώξουμε αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για να αγωνιστούν σε ψηλό επίπεδο».