Τέλος και ο Ανθυμιάδης από την ακαδημία του ΠΑΣ Γιάννινα

Τέλος και ο Ανθυμιάδης από την ακαδημία του ΠΑΣ Γιάννινα

Λίγες ημέρες μετά το τέλος του Χρήστου Αγγέλη από τους Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε άλλη μία λύση συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημίας για την ομάδα του ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε επίσημα πως χωρίζουν οι δρόμοι της ομάδας με τον μέχρι πρότινος κόουτς του τμήματος κάτω των 15 ετών, Τάσο Ανθυμιάδη:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή της Κ15 κ.Τάσο Ανθυμιάδη κατόπιν απαιτήσεως του, για προσωπικούς λόγους.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλει να τον ευχαριστήσει για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα με τον επαγγελματισμό του και την αγάπη στα νέα παιδιά και του υπενθυμίζει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Μαζί στα εύκολα, Μαζί στα δύσκολα».

Ο κόουτς από την πλευρά του με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι η απόφασή του ήταν για προσωπικούς λόγους, σχολιάζοντας:

«Είναι πολύ δυσάρεστο για εμένα αυτή τη στιγμή να αποχωρώ από τη θέση του προπονητή της Κ15. Δυστυχώς αναγκάζομαι να αποχωρήσω για προσωπικούς μου λόγους. Θέλω να υπενθυμίσω στα παιδιά μου στην ομάδα ότι θα είμαι δίπλα τους και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες τους αλλά θα είμαι δίπλα τους και στις αναποδιές.

Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να επιστρέψω και να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό στα νέα παιδιά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου».

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα super-fm.gr