Τέλος ο Παπακωστούλης από τον Ολυμπιακό, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Τέλος ο Παπακωστούλης από τον Ολυμπιακό, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Σε μία εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League κάτω των 15 ετών, που είναι και η μοναδική διοργάνωση που δεν έχει κάνει επίσημη έναρξη. Και λίγες ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων των πιτσιρικάδων στον Ολυμπιακό υπάρχει αλλαγή προπονητή!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπακωστούλης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «ερυθρόλευκου» τμήματος και η ομάδα θα οδηγηθεί με άλλον προπονητή στο πρωτάθλημα!

Ο μέχρι πρότινος προπονητής των Παίδων μίλησε με τη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά και του ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας.

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν η θέση θα καλυφθεί εκ των έσω, δηλαδή με κάποιον από τους προπονητές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τιμ των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού ή θα υπάρξει κάποιο νέο πρόσωπο στην ακαδημία του συλλόγου.

Στο μεταξύ να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Ρέντη ο Νταβίντ Φουστέρ και παρακολουθεί προπονήσεις της ακαδημίας του Ολυμπιακού, έχοντας αποκτήσει πρόσφατα το δίπλωμα προπονητικής UEFA A’, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια συζήτηση για να αναλάβει πόστο στους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα να σημειωθεί πως εκτός του Γιώργου Παπακωστούλη παρελθόν από το τεχνικό τιμ της ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελεί και ο Κώστας Σοφιανός.