Ταλέντο από την Κύπρο στον Παναθηναϊκό!

Ταλέντο από την Κύπρο στον Παναθηναϊκό!

Στα πράσινα ντύθηκε εδώ και λίγες μέρες ο νεαρός 14χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής Αντρέας Μιχαήλ ο οποίος μέχρι προτίνως ανήκε στον Εθνικό Άχνας. Ο Αντρέας Μιχαήλ έκανε το όνειρο του πραγματικότητα αφού άρπαξε στην κυριολεξία την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μέσω του μεγάλου καμπ επιλογής ταλέντων που διοργάνωσαν στην Κύπρο οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου με την επίσημη Ακαδημία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός τον Ιούνιο που μας πέρασε.

Ο νεαρός άσσος ο οποίος αγωνίζεται και στα Εθνικά Κλιμάκια της Κύπρου αποτέλεσε μάλιστα το μήλον της έριδος για πολλούς άλλους συλλόγους με τον Παναθηναϊκό όμως να αποτελεί την πρώτη επιλογή του! Ο Αντρέας Μιχαήλ έχει ήδη μετακομίσει στην Αθήνα και θα συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της επίσημης Κ14 του Παναθηναϊκού.

Η μετακόμιση ενός ακόμη σπουδαίου ταλέντου στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός δείγμα της πολύ σπουδαίας δουλειάς που κάνουν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Τάκης Φύσσας σε συνεργασία με το Θοδωρή Ελευθεριάδη, το Γιώργο Φάμελη και όλο το τεχικό επιτελείο και τους σκαουτερς της Ακαδημίας. Ο Αντρέας Μιχαήλ είναι μάλιστα οτρίτος Κύπριος ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό μετά από τους Ραφαήλ Μιχαήλ και Μιχάλη Χριστοδούλου.

Εξαιρετικό είναι το έργο που επιτελείται επίσης στην Κύπρο υπό την καθοδήγηση της Επίσημης Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και δεν αναμένεται να δούμε και άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές να φορούν την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς μέσω του PANATHINAIKOS TALENTS CAMP αρκετά ήταν τα ταλεντάκια διαφόρων ηλικιών τα οποία αναμένεται να συμμετέχουν σε προπονήσεις στη Λεωφόρο, το Κορωπί ή την Παιανία. Να υπενθυμίαουμε ότι στην Κύπρο πέραν των 300 παιδιών φορούν τη φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ενώ πολύ σημαντικό είναι και το έργο που επιτελείται στο θέμα του σκαουτινγκ με στόχο την ενίσχυση όλων των αγωνιστικών τμημάτων του τριφιλλιού.

Πηγή: allaboutsoccer.net