Τα… δοκάρια σταμάτησαν τον Αστέρα!

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η Βέροια μέσα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Superleague K20. Με τους Αρκάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στον αγώνα και να προσπαθούν για το γκολ, αλλά η… ατυχία τους χτύπησε την πόρτα αφού είχαν δύο δοκάρια!

Ο Παπαγγελής στο πρώτο ημίχρονο και ο Συρεγγέλας στο δεύτερο ήταν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων που είχαν δοκάρι σε ευκαιρίες τους και δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Να σημειωθεί πως στον αγώνα τραυματίστηκαν οι Νάτσης και Συρεγγέλας, αλλά όπως φαίνεται από τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν αντιμετωπίζουν κάτι το σοβαρό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιφτσής, Άσεν, Παπαγγελής, Ατζουλάς, Ζήσης, Μακροστέργιος, Νάτσης (70′ λ.τρ. Κοντογιαννόπουλος), Νικολακόπουλος, Μπαστιάνος, Δουβίκας (65′ Μπινιώρης), Συρεγγέλας (80′ λ.τρ. Διαμαντόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Τσουλχάι, Ράδης, Τσιούχας, Δόρης (85΄Βασσάρας), Πέλκας (85΄Παντέλογλου), Στυλίδης (80΄Κουμπαρόπουλος), Καραγιάννης, Ζυγγιρίδης, Τσιότρας.