Τα ματς του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο

Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης του Εθνικού Πειραιώς. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Αθανασίου 27’, Διαμαντόπουλος 38’, Νινός 56’).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Φώτης Παπαπαναγής): Κοκμοτός, Βασιλάκος, Σταράκης, Καραμπάγιας, Μπασμπανάς, Μπουμπουλίμα, Γεωργούλιας, Τουλγέρογλου, Μουζακίτης, Αθανασίου, Διαμαντόπουλος/ Συρίγος, Χουρδάκης, Φικάι, Μακρυνώρης, Τόλι, Ρουμελιώτης, Παρασκευάς, Φαλέκας, Δρόσος.

Κ-13: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-2
Σε αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στα Σπάτα η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχε ο Φλώκος (14΄) και ο Γλογοβίτης (55΄). Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά το απέκρουσε ο Κιοσσές!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Κιοσσές, Κατσαούνος, Γιαλεδάκης, Παπαντωνόπουλος, Αλέξης, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μάνδρος, Φλώκος, Αναστόπουλος, Μπόλης/ Ρέτσος, Λίτσο, Σκαρτσιάρης, Γαλάνης, Κορφιάτης, Αρβανιτάκης, Γλογοβίτης.

Κ-14: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0
Σε αγώνα του «Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στα Σπάτα η Κ-14 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ. Η ομάδα του Τάσου Πάντου είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και δέχτηκε γκολ στο φινάλε με πέναλτι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Καραπαναγιωτίδης, Γιγίνης, Γαρμπής, Κουϊμελής, Τάμπος, Σπυριδάκης, Ντόη, Σταμέλλος, Τσιουρής/ Φεϊζούλα, Σταμούλης.

Κ-10: Ολυμπιακός-Τράχωνες 4-1
Σε αγώνα για το «Θουκυδίδειο» που διεξήχθη το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη η Κ-10 επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης ομάδας ΑΟ Τράχωνες. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Καρακώστας (15’, 38’), Λάμπρης (30’, 45’).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιάκωβος Χατζηράπτης): Λουλουργάς, Πρίφτη, Θεοδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Φίλης, Καρακώστας, Κτενάς, Λάμπρης, Σπυρόπουλος/ Μαλικούρης, Μενεγάτος, Πουλής, Μπουργάνης, Γιωτόπουλος.