«Τα πάντα έγιναν με ομαδική δουλειά, αγάπη και όνειρα»!

«Τα πάντα έγιναν με ομαδική δουλειά, αγάπη και όνειρα»!

Από το πρωί της Δευτέρας στο διαδίκτυο υπάρχει ένα κείμενο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα sport24.gr για την ομάδα του Γρηγόρη Γεωργάτου, η οποία προχωράει ολοταχώς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague! Συγκεκριμένα, είναι ένα αφιέρωμα στους μικρούς που αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού από την ακαδημία των «ερυθρόλευκων» και αναφέρεται ο Γρηγόρης Γεωργάτος ως ο πρώην διευθυντής της ακαδημίας και τα όσα ο ίδιος είχε προσφέρει και είχε συμβουλέψει τότε για τα παιδιά που τώρα βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Πάουλο Μπέντο.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γεωργάτος, θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τον δημοσιογράφο Θοδωρή Ρούσσο για τα όσα έγραψε στο Sport24.gr, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν τα κατάφερε μόνος του και με ένα κείμενο στα social media ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που δούλεψε μαζί τους τα 3,5 χρόνια στην ακαδημία του Ολυμπιακού:

«Σήμερα σε ένα σάιτ έγραψε ένας δημοσιογράφος για την δουλειά στην ακαδημία του Ολυμπιακού κ αναφέρθηκε στην ομάδα του Γεωργάτου που παίρνει πρωταθλημα. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια όχι τόσο για μένα, όσο για αυτά τα παιδιά που έχουν αξία κ σαν άνθρωποι κ σαν ποδοσφαιριστές, αλλά επειδή σε αυτή την προσπάθεια που κάναμε περίπου 3.5 χρόνια πριν, δεν ήμουν μόνος κ επειδή είμαι δίκαιος σαν άνθρωπος θα ήθελα εγώ να αναφέρω κ να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι πίσω από τα φώτα κ για μένα είναι σημαντικοί γιατί ο καθένας είχε τον ρόλο του κ βοήθησε στο να πετύχει αυτή η προσπάθεια.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές τις ακαδημίας σε όλα τα τμήματα συγνώμη που δεν αναφέρω τα ονόματα σας αλλά σας ξέρουν, τον Θόδωρο, την Χριστίνα, την Μερώπη, τον Δομένικο, Γιώργο, Νίκο, Βασίλη, για την βοήθεια τους τον Τάκη, Αλέξανδρο, Αντρέα, Θωμά, Αλέξη, Νίκο, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ ΠΑΥΛΟΥ για την αγάπη του για τα παιδιά, στο όνειρο που είχε στο να γίνει η καλύτερη ακαδημία του Ολυμπιακού κ να δει κάποια στιγμή να παίζουν αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα κ για όλες τις βοήθειες που μας έδινες απλόχερα σε όλα, ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, στον κ Βρετζο γιατί με άκουσε για αυτά τα παιδιά να γίνουν επαγγελματίες

κ τέλος στον άνθρωπο που βάζει χρόνο χρήμα από την ζωή του για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα κ αυτά τα παιδιά να είναι η περιουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. (κ τέλος όλο αυτό που έγινε ήταν ομαδική δουλειά με αγάπη, πάθος κ όνειρα από όλους κ για αυτό πέτυχε)!!!!!!! Πάντα τα καλύτερα!! δουλειά δουλειά κ κάτω το κεφάλι κ όλα θα έρθουν παιχταράδες μου!!!!!».