«Τα πάντα θα έρθουν μέσα από τη δουλειά»

«Τα πάντα θα έρθουν μέσα από τη δουλειά»

Ο Πλατανιάς την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Superleague K20 αποτελεί μία από τις ομάδες… έκπληξη της διοργάνωσης! Οι Κρητικοί βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διατηρούν μία καλή… επαφή μέχρι και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας των Χανίων δεν είναι τόσο η βαθμολογική θέση, όσο η δουλειά που γίνεται με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να «βγουν» παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Μέσα όμως από τη δουλειά βγαίνει και ένα καλό ομαδικό αποτέλεσμα για το τμήμα κάτω των 20 ετών. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει φέτος με την παρουσία του στους Κ20 του Πλατανιά είναι ο Πέτρος Καμπόσος. Ο 18χρονος επιθετικό των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο newsacademies.gr για την πορεία της ομάδας αλλά και τη μέχρι στιγμής προσωπική του απόδοση μέσα στη σεζόν, καθώς έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα 5 γκολ:

Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τα έχετε πάει πολύ καλά και δείχνετε ότι δεν είστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν, που οφείλεται αυτή η φετινή εικόνα σας;
Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για την φετινή μου πορεία ατομικά, αλλά και της ομάδας, οφείλεται κυρίως στη δουλειά και τη στήριξη του προπονητή μας, κ. Μαναρώλη. Προσωπικά, εύχομαι να συνεχίσω να σκοράρω ως το τέλος της σεζόν, βοηθώντας την ομάδα μου να φτάσει τους στόχους που έχει βάλει φέτος. Δεν έχει σημασία ποιος είναι στο γκολ, αλλά να φτάσουμε στο επίπεδο που όλοι θέλουμε και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους τόσο ομαδικά όσο και ατομικά.

Πρόσφατα, ο Πλατανιάς έκανε 2 νέους συμπαίκτες σου στην Κ20, επαγγελματίες στην πρώτη ομάδα. Θεωρείς πως πλησιάζει η δική σου σειρά;
Δουλειά μου είναι να σκοράρω. Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι της ομάδας θα κρίνουν το πότε και εάν θα έρθει αυτή η στιγμή. Όλα στην ώρα τους. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι μόνο η καλή πορεία της ομάδας, τα υπόλοιπα μέσα από τη δουλειά θα έρθουν.