«Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια»

«Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια»

Ο Ηρακλής την φετινή σεζόν βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση όσον αφορά την οικονομική δυνατότητα της ομάδας και αυτό το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί αρκετές φορές μέσα στην χρονιά. Όχι μόνο στην πρώτη ομάδα των Θεσσαλονικιών, αλλά και στην ακαδημία αφού στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είχε παρουσιαστεί θέμα με τα τμήματα υποδομής και την βιωσιμότητά τους.

Παρά όμως τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ηρακλής, το τμήμα κάτω των 20 ετών της ομάδας απ’ όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάκης Αναστασιάδης πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού με τον ίδιο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη να μιλάει στο newsacademies.gr και να σχολιάζει αρχικά για το παιχνίδι:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από εμάς, αλλά τηρουμένων των αναλογιών αυτό μπορέσαμε να κάνουμε και αυτό κάναμε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο που μπήκαμε καλύτερα και προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο. Όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι σε πιο πάνω επίπεδο από εμάς και ήταν πάνω από τις δυνάμεις μας να ακολουθήσουμε. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και κάλυψαν και τις ελλείψεις που είχαμε».

Όσον αφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και για την πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος με το τμήμα των Κ20 στο πρωτάθλημα της Superleague, τόνισε:

«Ο μέχρι τώρα απολογισμός μας πιστεύω ότι είναι πολύ καλός γιατί η ομάδα ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με 8 ήττες και έχοντας δεχτεί 22 γκολ και βάλει μόλις 2! Το αλλάξαμε όμως αυτό και κάνουμε μία καλή προσπάθεια στους τρεις μήνες που είμαστε στην ομάδα.

Τα παιδιά κάνουν μία τεράστια προσπάθεια, γιατί γνωρίζει όλος ο κόσμος ότι έχουμε προβλήματα, όχι μόνο εμείς αλλά και η πρώτη ομάδα. Πραγματικά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έχουν κάνει μία τεράστια προσπάθεια, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα προβλήματα σε όλο τον σύλλογο και το ξεκίνημα της ομάδας στους Κ20 δεν ήταν και το καλύτερο. Αλλά έχουμε καταφέρει να παρουσιαστούμε δυνατοί και να αλλάξουμε πολλά πράγματα από την αγωνιστική μας εικόνα».