Τα τετ α τετ του Λυμπερόπουλου και η ατάκα του Φύσσα

Τα τετ α τετ του Λυμπερόπουλου και η ατάκα του Φύσσα

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε με όλους τους επαγγελματίες του τριφυλλιού ενώ ο Τάκης Φύσσας τους ζήτησε να έψουν ψηλά το κεφάλι.

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» με το τελικό 3-1 να μην ανταποκρίνεται 100% στην εικόνα του αγώνα καθώς οι «πράσινοι» ξεκίνησαν μουδιασμένα το ματς, δέχτηκαν δυο γρήγορα γκολ, δώρα της άμυνας του τριφυλλιού αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή τους ήταν καταλυτική.

Σε αυτό στάθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλου, όσο και ο διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας.

Άλλωστε και οι δυο τους είδαν όλη την αναμέτρηση και παρατήρησαν τι πήγε καλά και τι όχι στην διάρκεια του 90λεπτου. Μάλιστα ο Φύσσας στο ημίχρονο του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια των πράσινων και τους τόνισε ότι έχουν καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο τους και απλά πρέπει να το δείξουν στο δεύτερο 45λεπτο. Όπως και έγινε.

Για αυτό μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπιασε τους επαγγελματίες των πράσινων Μίγγο, Μπουζούκη, Ξενόπουλο, Πίσπα, Μαυρομάτη, Ξηρό, Παπανικολάου και τους μίλησε για το παιχνίδι και την εικόνα που έδειξαν κυρίως στο δεύτερο μέρος λέγοντας τους ότι ήταν καλύτεροι και ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρινόταν στην εικόνα της αναμέτρησης.

Ο διευθυντής της πράσινης ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, ναι μεν ήταν σκασμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα του τριφυλλιού αλλά μπαίνοντας απευθείας μέσα στον αγωνιστικό χώρο ζήτησε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να σηκώσουν το κεφάλι λέγοντας: «Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Τα δώσατε όλα στο δεύτερο μέρος, ήσασταν καλύτεροι αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Ψηλά τα κεφάλια».