Τα χαμόγελα και η γνώση, η ικανοποίηση της «World Sports» για το «Smartfootball Athens Camp 2018»!

Τα χαμόγελα και η γνώση, η ικανοποίηση της «World Sports» για το «Smartfootball Athens Camp 2018»!

Απόλυτα πετυχημένες ήταν οι εκδηλώσεις της «World Sports» για την εκπαίδευση ποδοσφαιριστών, αλλά και προπονητών! Το «Smartfootball Athens Camp 2018» των νεαρών ποδοσφαιριστών και «Smartfootball Course level 1» των προπονητών, ήταν οι δύο εκδηλώσεις της «World Sports» που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όλων τον μήνα Ιούλιο, στο γήπεδο του Χαλανδρίου.

Στο «Smartfooball Athens Camp 2018» έλαβαν μέρος δεκάδες παιδιά, τα οποία καθημερινά από τις 2 μέχρι τις 6 Ιουλίου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των εξειδικευμένων κόουτς στη μεθοδολογία του «Smartfootball». Καθημερινά υπήρχαν στο γήπεδο δύο προπονητικές μονάδες, ενώ παράλληλα στο πρόγραμμα υπήρχε και θεωρητικό μάθημα με τη χρήση βίντεο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στο καμπ δούλεψαν με διάθεση και όρεξη για εκμάθηση, με τους προπονητές του «Smartfooball Athens Camp 2018» να μαθαίνουν στους πιτσιρικάδες πως το ποδόσφαιρο βασίζεται στον εγκέφαλο και θα πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν το μυαλό τους στο παιχνίδι. Κάτι το οποίο σίγουρα θα τους κάνει καλύτερους παίκτες στο μέλλον και θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν και να ξεχωρίσουν. Με την ίδια διάθεση και όρεξη για δουλειά, πραγματοποιήθηκε και το «Smartfootball Course level 1», με τη συμμετοχή προπονητών από Αθήνα και Επαρχία.

Η «World Sports» ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους να λάβουν μέρος τα παιδιά τους στο καμπ. Όπως και τους Έλληνες προπονητές για τη βοήθειά τους, αλλά και τους Ισπανούς που ήρθαν στην Ελλάδα για το καμπ και δίδαξαν μικρούς και μεγάλους, βοηθώντας τα μέγιστα για να υπάρξει μία απόλυτα επαγγελματική εικόνα και να έχουν την ευκαιρία ποδοσφαιριστές και κόουτς να διδαχθούν και να γνωρίσουν τη μεθοδολογία του «Smartfootball».

Μείνετε συντονισμένοι στο site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «World Sports» και του newsacademies.gr για να ενημερωθείτε για τα επόμενα projects που θα αποτελέσουν την βάση για την εδραίωση της μεθοδολογίας του Smartfootball σε Ελλάδα και Κύπρο!

This slideshow requires JavaScript.