Τελετή λήξης σε ακαδημία και «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017»! (Photos)

Τελετή λήξης σε ακαδημία και «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017»! (Photos)

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα τμήματα ακαδημίας με τους πιτσιρικάδες να γιορτάζουν το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου! Η επίσημη ενημέρωση για τη γιορτή της ακαδημίας των Κρητικών ανέφερε τα εξής:

«Μια ακόμα δημιουργική σεζόν για τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Πλατανιά ολοκληρώθηκε. Διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς αποχαιρέτησαν την αγωνιστική χρονιά με μια λαμπρή γιορτή τη Δευτέρα 26/6 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, κ.Αποστόλης Παπαδάκης και ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών, Γιάννης Τσιάκαλος, ευχαρίστησαν τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Πλατανιά. Παράλληλα τόνισαν την σημασία και την προσοχή που δίνει η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων στις Ακαδημίες της, ενώ επισημάνθηκε στα παιδιά, ότι στόχος δεν είναι μόνο η διάκριση στο ποδόσφαιρο, αλλά το να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, έχοντας παράλληλα άριστες επιδόσεις και στα μαθήματά τους.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, Αποστόλης Παπαδάκης, η Α’ αντιπρόεδρος Μαρία Βαρουξάκη και οι προπονητές, Γιάννης Τσιάκαλος (junior & προπαίδων), Γιάννης Σχοιναράκης (προπαίδων & παίδων) και Άρης Καλαϊτζίδης (projunior).

Επίσης ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Αντώνης Κοκκαλάς έκανε την απονομή στην ομάδα των Παίδων που κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην κατηγορίας της.

Ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Τους προπονητές, τους γονείς, τον dj Νίκο Βογιατζάκη, τον κ.Κυριάκο Παπασηφάκη (Πορτοκάλι Hall), τα παγωτά Λιβέρης, το Super Market Μαράκης, τον φούρνο Κοντεκάς και τον φούρνο Μαθιουλάκης Δημήτρης».

This slideshow requires JavaScript.

Ολοκληρώθηκε και το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017»
Με την προσέλευση και τη διάθεση των νεαρών τερματοφυλάκων να ξεπερνά κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (25/6) το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», με το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι να έχει ήδη δοθεί.

Κάνοντας τον απολογισμό του camp, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Γιώργος Μπερνεάνου, αφού ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τόνισε: «Κλείνοντας το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» μετά από εννέα μέρες δουλειάς, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση, τη διάθεση και την όρεξη που έδειξαν όλα αυτά τα παιδιά που ήταν εδώ, καταφέραμε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις και να εισπράξουμε πολλά συναισθήματα.

Όλα αυτά οφείλονται στην ομάδα του Πλατανιά που άνοιξε το προπονητικό της κέντρο και έδωσε την ευκαιρία σε όλα αυτά τα παιδιά να δουλέψουν υπό τις συνθήκες που δουλεύει και ένας επαγγελματίας αθλητής και όλα αυτό μας υποχρεώνει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

Όλη αυτή η συμμετοχή έδειξε ότι υπάρχει όρεξη για γνώση, αλλά και για εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που συμμετείχαν και ήρθαν από όλα τα μέρη της Κρήτης. Είχαμε την ευκαιρία να τους δείξουμε και τους δώσουμε πάρα πολλά. Η θέση του τερματοφύλακα είναι τέτοια που απαιτεί πάρα πολλά πράγματα, όμως πάνω από όλα ο κάθε γκολκίπερ είναι ξεχωριστός. Εμείς μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θελήσαμε να ωθήσουμε τα παιδιά να στοχεύσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουν εδώ, γιατί η γνώση και η βελτίωση είναι συνεχής.

Στην Ελλάδα υπάρχει πλούσιο ταλέντο. Θα πρέπει όμως και εμείς οι προπονητές να το αξιοποιήσουμε και να το αναγνωρίσουμε.

Έχουμε ήδη δώσει ραντεβού για του χρόνου. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό, καθώς όλα τα παιδιά θέλουν να ζήσουν ξανά αυτή την εμπειρία, αλλά και εμείς πρέπει να τους δίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Εκτός από τον κ. Μπερνεάνου και τον κ. Κώστα Γκολέμη, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους μετέδωσαν αυτές τις εννέα μέρες οι Γιώργος Λαζαρίδης, Αντώνης Κοκκαλάς, Μιχάλης Αγριμάκης, Χρυσόστομος Ιακωβίδης, Γιώργος Μουσιάρης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Σταύρος Σταθάκης, Γιώργος Τουλουπάκης, Γιώργος Πανίδης, Μιχάλης Καρβουνιάρης.

Εξίσου σημαντική ήταν η συμβολή του προπονητή τερματοφυλάκων των Εθνικών ομάδων, Φάνη Κατεργιαννάκη, καθώς και καθηγητή ΤΕΦΑΑ και προπονητή τερματοφυλάκων κ. Άγγελου Κυρανούδη.

Επίσης κατά τη διάρκεια του «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», στους τερματοφύλακες μίλησαν για θέματα που έχουν να κάνουν με το δικό τους τομέα ευθύνης, οι φυσικοθεραπευτές Μιχάλης Κυβερνιτάκης και Κατερίνα Κοκολογιάννη, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Λεωνίδας Παπαδάκης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Κωστής Κοσμαδακής.

Κατά την τελευταία μέρα των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, κάθε τερματοφύλακας που μετείχε στο camp παρέλαβε δίπλωμα συμμετοχής.

This slideshow requires JavaScript.