Την… είπε στην EA SPORTS ο Χούμελς και πήρε απάντηση!

O ποδοσφαιριστής της Bayern Munich έλαβε στα φετινά του γενέθλια ένα ιδιαίτερο δώρο από την ΕΑ Sports. Σε ανάρτησή του στα social media ο Ματς Χούμελς αστειευόμενος με τα στατιστικά που του έχουν δοθεί στο παιχνίδι FIFA 17, ζήτησε από την εταιρεία στην επόμενη έκδοση που θα κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο να βελτιωθεί έστω ο «ρυθμός» του.

Αυτό που δεν περίμενε όμως ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν η άμεση απάντηση από την Εlectronic Arts ανήμερα των γενεθλίων του, λίγες μέρες μετά την ανάρτησή του!

http://

Σε αυτή τη νέα ειδική έκδοση της κάρτας του για το Fifa Ultimate Team τα στατιστικά του όπως βλέπουμε είναι εντυπωσιακά! Με άριστα το 100 ο Γερμανός έχει 98 μέσο όρο στην άμυνα, 96 μέσο όρο στην φυσική κατάσταση, ενώ ο «ρυθμός» του είναι βελτιωμένος στο 85 έναντι του 64 που του έχει δοθεί αρχικά!

http://

Η βελτιωμένη έκδοση του Χούμελς όμως θα είναι διαθέσιμη, όπως είναι φυσικό, μόνο στον ίδιο, κάτι που έφερε ανάμικτες αντιδράσεις στους παίχτες του Fifa Utimate Team! Φανταστείτε να μπορούσαν όλοι να διεκδικήσουν αυτή την κάρτα για να ενισχύσουν την άμυνα τους ή να συναντούσαν αυτόν τον παίχτη στην αντίπαλη ενδεκάδα!

Γράφει ο Σωτήρης Σκλαβουνάκης