Τι ισχύει με Ελευθερόπουλο και Ολυμπιακό…

Τι ισχύει με Ελευθερόπουλο και Ολυμπιακό…

Λίγες ώρες μετά τη λύση συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κυριάκο Καραταΐδη υπήρξαν δημοσιεύματα αναφορικά με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων»! Το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά και προπονητή των Πανιωνίου, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρας, Βέροιας, Πανθρακικού δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στο… τραπέζι για επιστροφή του στον σύλλογο του Πειραιά.

Και πριν την επιλογή του Κυριάκου Καραταΐδη οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σκεφτεί τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να αναλάβει την ακαδημία, όμως τότε δεν είχε προχωρήσει καθώς ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε ομάδα της Superleague ή στο εξωτερικό.

Τώρα η θέση του διευθυντή της ακαδημίας είναι και πάλι κενή και το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επίσης «παίζει» για αυτό το πόστο. Όμως δεν είναι και η μοναδική σκέψη που έχει γίνει, καθώς δεν αποκλείεται να του προταθεί όχι η θέση του διευθυντή, αλλά αυτή του υπεύθυνου τμήματος σκάουτινγκ στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε δώσει το «παρών» στο Final 4 της Superleague K17 που έγινε στο Αγρίνιο, στο οποίο συμμετείχαν και οι Έφηβοι της ομάδας του Πειραιά.

Το σίγουρο όμως είναι ότι επίσημα δεν έχει γίνει κάτι και αναμένονται εξελίξεις.