«Τον καλύτερό μου εαυτό να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα»

«Τον καλύτερό μου εαυτό να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα»

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων Γιώργος Αντζουλάς! Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας από την Τρίπολη ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στους Κ20 και ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Σάββας Παντελίδης, εμπιστεύτηκε τον μικρό στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε «Radio Arcadia 93.8» για το ντεμπούτο του και τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου αλλά δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη που θα μας έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Παρόλα αυτά δεν σταματάμε την προσπάθεια εδώ και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα».

Πιστεύεις ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο;
Σίγουρα όταν δέχεσαι ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα επηρεάζεσαι. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν καταφέραμε και χάθηκε η πρόκριση.

Κατά την γνώμη σου έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα η διαιτησία;
Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω εγώ για την διαιτησία. Οι ποδοσφαιριστές δεν κρίνουν τους διαιτητές. Εμάς η δουλειά μας είναι δώσουμε ότι έχουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τι να περιμένουμε στην συνέχεια από τον Αστέρα;
Στόχος πάντα είναι η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και πάρουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια.

Να περιμένουμε διάρκεια από εσένα στην πρώτη ομάδα;
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα.