Τουρνουά «beach soccer» με ακαδημίες απ’ όλη την Αττική!

Τουρνουά «beach soccer» με ακαδημίες απ’ όλη την Αττική!

Στο διάστημα 12-17 Ιουνίου στο Σχινιά του Μαραθώνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Beach Soccer Stars», στο οποίο θα λάβουν μέρος και παιδιά 12-17 ετών και ακαδημίες απ’ όλη την Αττική!

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση για τη διεξαγωγή του τουρνουά:

«To 2ο Τουρνουά Ακαδημιών “Beach Soccer Stars” θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Sailing Club στο Σχινιά Μαραθώνα, με ποδοσφαιρικές ακαδημίες από όλη την Αττική και τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών (κατηγορίες Junior, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων).

Το τουρνουά διεξάγεται με μεγάλη συμμετοχή για δεύτερη συνεχή χρονιά. Κεντρικό στόχο αποτελεί η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) στη βάση του, καθώς και η μοναδική εμπειρία της άθλησης και της ψυχαγωγίας δίπλα στη θάλασσα, μέσα από μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

Στις 12 και 13 Ιουνίου θα διεξαχθεί η προκριματική φάση των Junior (2006-2007), στις 14 Ιουνίου η προκριματική φάση των παμπαίδων (2004-2005), στις 15 Ιουνίου η προκριματική φάση των παίδων (2002-2003) και στις 16 Ιουνίου η προκριματική φάση των εφήβων (2000-2001). Το Σάββατο 17/6, θα διεξαχθεί η ημιτελική και τελική φάση των αγώνων και θα ακολουθήσει η βράβευση της νικήτριας ομάδας με κύπελλο, μετάλλια, δώρα στις νικήτριες ομάδες και διπλώματα για όλους του συμμετέχοντες.

Τις απονομές των μεταλλίων θα κάνουν γνωστοί ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, ενώ κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα προωθηθεί το μήνυμα κοινωνικής ευθύνης «Κρατάω τις ακτές καθαρές

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6943 104834 και στη σελίδα https://www.facebook.com/beachsoccerstars».