Τους… πάτησε ο Δώνης στο παιχνίδι της EA Sports!

Τους… πάτησε ο Δώνης στο παιχνίδι της EA Sports!

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ

Η Βundesliga σε συνεργασία με τη δημοφιλή εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών ΕΑ Sports ετοίμασαν ένα τουρνουά, στο οποίο ποδοσφαιριστές απ’ όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος της Γερμανίας διαγωνίζονται στις εκτελέσεις φάουλ!

Κάθε ομάδα επιλέγει τους καλύτερους εκτελεστές της και σε μορφή προπόνησης παρόμοιας με αυτή που περιλαμβάνεται στη σειρά παιχνιδιών Fifa, καλείται να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς για να αναδειχτεί η πρωταθλήτρια ομάδα του Free Kick Challenge.

Μέσα στην επιλογή των ποδοσφαιριστών βρίσκεται και ένας Έλληνας! Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη, ο οποίος αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη και επιλέχθηκε για να λάβει μέρος σε αυτό το παιχνίδι! Μάλιστα ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν και από τους πρωταγωνιστές, αφού έδειξε το ταλέντο του και ότι στέλνει την μπάλα με το πόδι σαν… τηλεκατευθυνόμενο!

Η βαθμολογία του παιχνιδιού λειτουργεί ως εξής:

Αν ο παίκτης απλά σκοράρει δίνει 1000 βαθμούς στην ομάδα του, αν πετύχει κάποιον από τους στόχους στις τέσσερις γωνίες του τέρματος δίνει 2000 βαθμούς και αν σημαδέψει το… δοκάρι τότε προσθέτει στο σύνολο της ομάδας του 200 βαθμούς!