Το απίστευτο τρέιλερ του FIFA 18!

Το απίστευτο τρέιλερ του FIFA 18!

Γράφει ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ

Είναι διαθέσιμο από σήμερα στα ράφια των καταστημάτων το Fifa 18! Φέτος στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι περιλαμβάνονται τέσσερις ομάδες από την Super League Σουρωτή, καθώς εκτός από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Π.Α.Ο.Κ. επέστρεψε και η Α.Ε.Κ. στην κατηγορία Rest of the World.

Το παιχνίδι έρχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς παίχτες με αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις. Ενδεικτικά κάποιες από τις βασικές του διαφορές σε σχέση με το Fifa 17 που κυκλοφόρησε πέρυσι:

• Καλύτερος έλεγχος και επιλογές στις σέντρες που γίνονται μέσα στην μεγάλη περιοχή καθώς βελτιώθηκαν οι επιλογές.

• Δυνατότητα ρύθμισης των αλλαγών που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, πριν από τη σέντρα, ώστε να μην διακοπεί το παιχνίδι σας!

• Με το Real Player Motion Technology έχουν προστεθεί νέα animation και κινήσεις για μεγαλύτερο ρεαλισμό στον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που ελέγχει ο παίχτης, ειδικά σε παίχτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι σταρ!

• Έχουμε την προσθήκη του Fifa Ultimate Team Icons! Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές θρύλους! Πελέ, Μαραντόνα, Ρονάλντο και δεκάδες ακόμη αστέρια του παρελθόντος σας περιμένουν!

• Νέες προσθήκες από επίσημα στάδια των ομάδων του παιχνιδιού και προσθήκη ακόμη περισσότερων πρωταθλημάτων!
Επίσης έχουμε τη συνέχεια του «The Journey» με τη νέα ομάδα του Alex Hunter, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως θα είναι το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch!

Απολαύστε το νέο διαφημιστικό της ΕΑ Sports για την κυκλοφορία του παιχνιδιού με πρωταγωνιστές τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκριεζμάν και Χάρντεν!