«Το γκολ αφιερωμένο στους κατοίκους της Μάνδρας»

«Το γκολ αφιερωμένο στους κατοίκους της Μάνδρας»

Σε μία αρκετά συγκινητική δήλωση προχώρησε ο επιθετικός των Νέων του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Βοΐλης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε το γκολ των «ερυθρόλευκων» στην Πορτογαλία και το αφιέρωσε στους κατοίκους της Μάνδρας, όπου μένει και ο ίδιος με την οικογένειά του:

«Ήμασταν καλύτεροι σ’ όλο το παιχνίδι. Μπορούσαμε να βάλουμε και 2ο γκολ για να κερδίσουμε. Δείξαμε καλά στοιχεία ως ομάδα. Ηταν μια όμορφη εμπειρία για όλους μας και συνεχίζουμε για τον σημαντικότερο πλέον στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Θέλω ν’ αφιερώσω το γκολ στους κατοίκους της Μάνδρας που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες. Και εγώ και η οικογένεια μου βιώσαμε την καταστροφή στη Μάνδρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χρήστος Καράδαης, ο οποίος έπιασε και το πέναλτι του Μπαλντέ, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει σήμερα. Δεν θα σταθώ στην ατομική μου εμφάνιση. Είμαστε ομάδα με Ο κεφαλαίο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σήμερα και άξιζε τη νίκη. Αποκλειστήκαμε αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στην Ελλάδα με στόχο το πρωτάθλημα».