Το «ευχαριστώ» της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγίου Δημητρίου στον ΟΦΗ

Η διοίκηση της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ερασιτεχνική ΟΦΗ, για τη φιλοξενία που προσέφερε στα μέλη της ομάδας στη μεταξύ τους αναμέτρηση:

«Η αποστολή και το Δ.Σ της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του ερασιτέχνη ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία με αφορμή την μεταξύ μας αναμέτρηση, την Κυριακή 27.11.16 και υπόσχεται την ανταπόδοση της στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Αθήνα.

Η γυναικεία ομάδα της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής, μπορεί να γνώρισε την ήττα από την ομάδα του ΟΦΗ με σκορ 3-0 στο Ηράκλειο, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών απέσπασε θετικές εντυπώσεις και το χειροκρότημα, των φιλάθλων.

Το Δ.Σ της Αθηναϊκής Α.Ε. Αγ. Δημητρίου Αττικής νιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί τις παίκτριες της ομάδας, το προπονητικό δίδυμο των Γ.Γκοβερίνου & Ι. Βαρβαρόπουλο καθώς και τον φυσιοθεραπευτή Ι. Τσόπελα για την αξιόμαχη προσπάθεια τους απέναντι στον ΟΦΗ.

Παίκτριες Αθηναϊκής: Αντωνοπούλου, Τελιάκη, Μαντζάνα Μ., Καρόζη, Μαρίνου, Κρητσιμήλιου, Παντελεάκου, Λάζαρη, Παντελακάκη, Μαντζάνα Ιφ., Λυκούδη, Λούντερμιλκ, Μπεκρή, Κουλούμαση, Απανωμεριτάκη, Βαρβαροπούλου, Μπεκρή, Καραμαλίκη».