Το «ευχαριστώ» του κόουτς της Κέρκυρας, Βαγγέλη Καρπατσέλη

Το «ευχαριστώ» του κόουτς της Κέρκυρας, Βαγγέλη Καρπατσέλη

Ο προπονητής του τμήματος κάτω των 17 ετών της Κέρκυρας, Βαγγέλης Καρπατσέλης, εξέφρασε το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους τους συνεργάτες του στην ακαδημία των «Φαιάκων» και στους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαν στην φετινή αγωνιστική περίοδο:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Μπαλανίκα – Δουκάκη – Μποντη – Χυτήρη για τη φετινή σεζόν . Ευχαριστώ το Δ. Σ της ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου στο Δ/ντη των υποδομών Νίκο Χρυσικόπουλο ,στους προπονητες των Κ20-Κ15 Κώστα Χριστοφοράκη – Τάσο Μοναστηριωτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά, την ψυχή των ομάδων μας Σπύρο Κασφικη όλα τα παιδιά από το γραφειο της ΠΑΕ που μας στήριζαν συνέχεια όλη τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Φυσικά οι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά και οι γονείς τους που και αυτοί με τη σειρά τους έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν στη φετινή σεζόν.

Δεν θα μπω στη διαδικασία εάν είναι πετυχημένη η αποτυχημένη η σεζόν το μόνο που θα μπορέσω να πω είναι ότι αφήνουμε παρακαταθήκη για ένα λαμπρό μέλλον.

Κλείνοντας εύχομαι στους παίκτες μου καλή δύναμη στις εξετάσεις τους , καλό Καλοκαίρι και θα τους πω ένα πράγμα μόνο . Η ιστορία δεν λέει ποτέ αντίο».