Το… καθάρισε ο ΠΑΟΚ

Το… καθάρισε ο ΠΑΟΚ

Υπό βροχή, μα σε σχετικά καλό αγωνιστικό χώρο, η Κ15 του ΠΑΟΚ πέρασε ευχάριστα άλλη μία αγωνιστική, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού. Η ομάδα των Βασίλη Μήττα και Πέτρου Τσιαπακίδη διατηρεί το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Super League, ενώ σημαντικό είναι φυσικά, το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί γκολ.

Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε στο 17′ ο Κούτσιας, έπειτα από πάσα του Κωνσταντέλια, το 2-0 έγινε στο 52′ από τον Μανεσίδη, μετά από κόρνερ του Κωνσταντέλια, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 79′ με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή.

Στο παιχνίδι καταγράφονται αρκετές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, ένα χαμένο πέναλτι από τον Κωνσταντέλια στο 24′ κι ένα δοκάρι με τον Καράκουτη στο α’ ημίχρονο.

ΠΑΟΚ (Βασίλης Μήττας): Ζαδικόπουλος, Παϊραζίδης (60′ Οσμάν), Καράκουτης, Τσιάτρης, Μανωλιούδης (74′ Χνάρης), Κουλιεράκης (55′ Στόλιος), Κιτσάκης, Ρούτσης, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, Μανεσίδης (68′ Μπουρνέλης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χρήστος Ζαπάντης): Βοΐδής, Χρήστου, Παπαχρήστος (74′ Αλομπισάτ), Ντζάλας, Λαζαρίδης, Τσιακούμης, Δήμος, Σοροβός (74′ Παπαδήμας), Λάκκας (60′ Κοκκώνης), Ντάβανος (45′ Κρανιώτης), Βλάχος (68′ Σαράκης).