Το καλωσόρισμα και η δέσμευση της Κύπρου προς τη Σχολή Λονδίνου

Το καλωσόρισμα και η δέσμευση της Κύπρου προς τη Σχολή Λονδίνου

Η Διεύθυνση της Σχολής του Ολυμπιακού στην Κύπρο καλωσόρισε το νέο μέλος του Δικτύου του Ολυμπιακού, τη Σχολή Λονδίνου, και δεσμεύτηκε μέσω του επικεφαλής της κ. Χρίστου Κωνσταντίνου, ότι θα βοηθήσει μέσω των σχέσεων της με την Κυπριακή παροικία του Λονδίνου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χρίστου Κωνσταντίνου: «Καλωσορίζουμε την νεοσύστατη Σχολή μας στο Λονδίνο και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι όπως και στην περίπτωση μας στην Κύπρο με την σκληρή και μεθοδική δουλειά το όνομα του Ολυμπιακού θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα και στο Λονδίνο, αφού οι παροχές αλλά και γενικά η πολύπλευρη υποστήριξη από την Διεύθυνση Ακαδημίας αποτελούν εχέγγυο για την επιτυχή λειτουργία της Σχολής στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς και γενικά ο τρόπος διαχείρισης και λειτουργίας της ακαδημίας και των Σχολών δεν έχουν να ζηλέψουν από καμία άλλη ομάδα του εξωτερικού και πάνω σε αυτό θα πρέπει όλοι μας συμπεριλαμβανομένων και των υπευθύνων της Σχολής στο Λονδίνο να κτίσουμε και να επενδύσουμε.

Σαν Κύπρος μέσα από τις σχέσεις, αλλά και τις γνωριμίες μας στην Κυπριακή παροικία του Λονδίνου θα επιδιώξουμε να βοηθήσουμε την νέα Σχολή στο ξεκίνημα της, ενώ παράλληλα θα στοχεύσουμε στην ανάπτυξη και εδραίωση των σχέσεων και των επαφών μας τόσο με την Σχολή στο Λονδίνο όσο και με αυτή του Σικάγο προς το καλώς νοούμενο συμφέρον των Σχολών μας, αλλά προπάντων των παιδιών μελών μας».