«Το καλύτερό μας ημίχρονο ως τώρα στο πρωτάθλημα»

Το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη έγινε ίσως και το ματς της χρονιάς, όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ και τις συγκινήσεις που προσέφερε η αναμέτρηση του Αστέρα με τη Λάρισα στην Αρκαδία!

Η ΑΕΛ κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0 και παράλληλα ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες και όπως θα σκεφτόταν ο κάθε λογικός άνθρωπος, η νίκη φαινόταν ότι ανήκε στη Λάρισα με τα παραπάνω δεδομένα. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν άλλη άποψη και μπόρεσαν αν και με μειονέκτημα να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν τη νίκη με 3-2 σε έναν καταπληκτικό αγώνα!

Ο προπονητής των Νέων του Αστέρα Τρίπολης, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε στο newsacademieas.gr για το ματς και τόνισε: «Ήταν ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο για εμάς και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πάθος και τη θέληση που έδειξαν στον αγώνα και δικαιώθηκαν.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί γιατί είχαμε τρεις εβδομάδες να παίξουμε και είχαμε χάσει τον ρυθμό μας, γιατί είχαμε καταφέρει να βρούμε έναν ρυθμό στο πρωτάθλημα ο οποίος όμως κόπηκε με τη διακοπή των αγώνων. Καταφέραμε όμως να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Θεωρώ πως το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερό μας στο πρωτάθλημα. Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε πολλά από τα στοιχεία που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα».