Το μήλον της έριδος ο Βαγιαννίδης

Το μήλον της έριδος ο Βαγιαννίδης

Έχει εξελιχθεί στο πρόσωπο των ημερών ο Γιάννης Βαγιαννίδης του Παναθηναϊκού και αυτό έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του. Δεν έχει βρεθεί ακόμη η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο πλευρών για να υπάρξει ανανέωση στη συνεργασία τους.

Η εξέλιξή του είναι αρκετά θετική τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν «παίζει» μόνος του ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι εύκολο να τον κρατήσει στις τάξεις του, αν και επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν.

Το δήλωσε και πρόσφατα ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, τονίζοντας:

«Όσο να’ ναι όλους μας επηρεάζει. Προσπαθώ να το κρατήσω πίσω στο μυαλό μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι προσηλωμένος μόνο στην ομάδα. Δεν με εξιτάρει η προοπτική του εξωτερικού, απλά προσπαθώ να δείξω την δουλειά που έχω κάνει.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος με παρακολουθεί, προσπαθώ να κάνω το παν. Απ’ την αρχή της περιπέτειας αυτής ο πρώτος στόχος ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό.

Είναι το σπίτι μου.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω πραγματικά. Κοιτάζω μόνο το μέλλον μου εδώ, τα υπόλοιπα θα έρθουν. Οι γονείς μου και ο μάνατζέρ μου ασχολούνται».

Από την άλλη όμως δεν έχει υπάρξει και κάποια οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Αναμένεται όμως το επόμενο διάστημα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν και να σημειωθεί εξέλιξη στο ζήτημα του συμβολαίου.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι μεταξύ άλλων οι Μονακό, Βέρντερ Βρέμης, Ίντερ, Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμαίν.