Το μεγαλύτερο κίνητρο, το ταξίδι στην Ισπανία!

Το μεγαλύτερο κίνητρο, το ταξίδι στην Ισπανία!

Μεγάλο το ενδιαφέρον των πιτσιρικάδων ποδοσφαιριστών για το «Smartfootball Larisa Camp 2019» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, όπως και για το «Smartfootball Goalkeepers Camp» στη Λάρισα, στο πλαίσιο των ίδιων ημερομηνιών!

Το μεγαλύτερο κίνητρο για τους νεαρούς αθλητές που θα συμμετάσχουν στο καμπ, θα είναι το ταξίδι που θα κερδίσουν δύο παιδιά που θα επιλεχθούν μέσα από τις προπονήσεις για να γνωρίσουν από κοντά τη Διεθνή Ακαδημία της Tecnifutbol!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του «Smartfootball Larisa Camp 2019» και ένας από τους τερματοφύλακες του «Smartfootball Goalkeepers Camp», θα επιλεχθούν για να ταξιδέψουν στην Ισπανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Εκεί όπου θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στην Tecnifutbol International Academy, στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Complex Esportiu Futbol Salou», αλλά και σε καταλανικούς συλλόγους. Όπως ακριβώς θα συμβεί σε λίγο καιρό με τον Μάρκο Σπαθάρη, ο οποίος επιλέχθηκε από το καλοκαιρινό «Smartfootball Camp»!

Μία σπουδαία ευκαιρία για τους μικρούς που θα λάβουν μέρος στο καμπ της Λάρισας και θα τους δώσει τεράστιες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Πληροφορίες και εγγραφές για το «Smartfootball Larisa Camp 2019» ΕΔΩ, ενώ για το «Smartfootball Goalkeepers Camp», ΕΔΩ!