«Το μικρότερο όριο ηλικίας, μακράν από τον δεύτερο!»

«Το μικρότερο όριο ηλικίας, μακράν από τον δεύτερο!»

Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτοσκοπός για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού αυτό που ενδιαφέρει τον σύλλογο είναι να δημιουργεί ποδοσφαιριστές τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Για αυτό και οι Νέοι των Αρκάδων αγωνίζονται με παιδιά μικρότερης ηλικίας απ’ αυτά των αντιπάλων που είναι στο πρωτάθλημα και πιστεύουν στην ομάδα ότι αυτό θα «βγει» στον σύλλογο σε βάθος χρόνου, αφού τα παιδιά μαθαίνουν από μικρή ηλικία να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Σε αυτό στάθηκε σε δηλώσεις του και ο προπονητής των Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Γεωργουλόπουλος, στο newsacademies.gr μετά από την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) που απέσπασε η ομάδα του:

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και για να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε στον Αστέρα.

Εμείς παλεύουμε με μικρές ηλικίες στο πρωτάθλημα. Όλα τα παιδιά που αγωνίζονται είναι γεννημένα το 2000 και καταφέρνουν να παίρνουν αποτελέσματα, ενώ παράλληλα μαζεύουν και εμπειρίες μέσα από τη διοργάνωση και τους αγώνες που δίνουν.

Ο δικός μας στόχος είναι τα παιδιά να φτάσουν σε ένα επιθυμητό επίπεδο και στη συνέχεια να μπορέσουν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που κάνουμε στον Αστέρα, γιατί έχουμε τον μικρότερο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα μακράν από τον δεύτερο και αυτό είναι κάτι που θα το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον και θεωρώ ότι θα έχουμε ωραία αποτελέσματα για τον σύλλογο».