Το μπράβο της ΠΑΕ στην ακαδημία της ΑΕΛ!

Το μπράβο της ΠΑΕ στην ακαδημία της ΑΕΛ!

Η διοίκηση της ΑΕΛ θέλησε με επίσημη ανακοίνωσή της να δώσει συγχαρητήρια στην ακαδημία για τη δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα, αναφερόμενη παράλληλα και στα έσοδα που υπάρχουν στην ΠΑΕ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής:

«Το ΔΣ της ΑΕΛ θέλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στον προπονητή κ. Γιάννη Τσακμακίδη για την εικόνα την οποία παρουσιάζει η Κ19 ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία για πρώτη φορά, παρά το ότι απαρτίζεται απο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι σχεδόν όλοι 17 ετών, έχουν το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλη την κατηγορία, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική φέτος, έχοντας μάλιστα την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η νέα ΑΕΛ, η οποία διανύει μόλις τον τρίτο χρόνο παρουσίας της στην Super League, δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις ομάδες νέων Κ19 και Κ17 και έχει καταφέρει με τη βοήθεια ενός ακούραστου εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας, του Οδυσσέα Κλάρα, να έχουν ανέβει ήδη στην επαγγελματική ομάδα τα 3 αυτά χρόνια ο 21χρονος Παναγιώτης Παιτέρης, ο 17χρονος Στέφανος Σουλούκος, ο 22χρονος Γκέρντι Χοτζάλι, ο 20χρονος Βαγγέλης Νούσιος, ο 19χρονος Λευτέρης Μπάμης, ο 18χρονος Αλέξανδρος Χαλάτσης και ο 17χρονος Δημήτρης Πινακάς και να έχουν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μασούρας αποφέροντας στην ΠΑΕ ΑΕΛ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, καθώς και ο Άγγελος Καρατάσιος που προσέφερε με τη μεταγραφή του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Τζιανλούκα Φέστα και οι συνεργάτες του παρακολουθούν καθημερινά την πρόοδο και τη δομή των ομάδων νέων και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους επικεφαλής προπονητές κ.κ. Γιάννη Τσακμακίδη και Κώστα Ταξιάρχη».