Το… μυστικό της αλλαγής των Κ20 της Κέρκυρας!

Το… μυστικό της αλλαγής των Κ20 της Κέρκυρας!

Το τελευταίο διάστημα οι Νέοι της Κέρκυρας δείχνουν να έχουν αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά προς το καλύτερο. Φαίνεται αυτό τόσο από τα αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα της Superleague K20, όσο όμως και από την αγωνιστική τους παρουσία.

Είναι καλύτεροι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια τους και χαρακτηριστικό είναι ότι στα ματς που έχουν δώσει από τα Χριστούγεννα και μετά έχουν καταφέρει σε 4 ματς να πάρουν συνολικά 4 βαθμούς, από εκεί που στα προηγούμενα 15 είχαν μαζέψει μόλις 9!

Υπάρχει εξήγηση σε αυτό…

Φυσικά είναι η δουλειά που έχει αρχίσει να «βγαίνει» αυτό στο γήπεδο, αλλά ένα σημαντικό στοιχείο παίζει τον ρόλο του. Αυτό έχει να κάνει με την αλλαγή γηπέδου του τμήματος κάτω των 20 ετών.

Από τα Χριστούγεννα και μετά οι Νέοι προπονούνται στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας, ενώ πιο πριν έκαναν προπονήσεις στο γήπεδο στο οποίο παίζουν κιόλας, στο Κανόνι, το οποίο όμως δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Το γήπεδο αυτό είχε σταθεί αιτία να υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί στους Νέους της Κέρκυρας και γενικότερα να μην γίνεται η δουλειά που θα ήθελαν και οι προπονητές.

Πλέον όμως και οι μικροί προπονούνται στο γήπεδο της πρώτης ομάδας, το οποίο έχει φυσικό χορτάρι και αποφεύγονται έτσι οι τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν ότι η Κέρκυρα στο τελευταίο ματς νίκησε με 5-0 τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ στο προηγούμενο πήρε την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της δυνατής, πάντα, Ξάνθης!