«Το ποδόσφαιρο μας, έχει ανάγκη νέους αθλητές»

«Το ποδόσφαιρο μας, έχει ανάγκη νέους αθλητές»

Το μήνυμα στήριξης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στον συμπαίκτη του Παναγιώτη Κάτσικα από τον τερματοφύλακα της Λαμίας Γιώργο Μπαντή. Ο πορτιέρο της ομάδας από τη Φθιώτιδα, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον 19χρονο Κάτσικα να παίρνει τη θέση του και λίγη ώρα μετά έγραψε το παρακάτω μήνυμα στα social media:

«Όταν βγαίνεις αλλαγή εξαιτίας ενός τραυματισμού τα συναισθήματα είναι περίεργα. Ειδικά οταν περίμενες πολύ καιρό να αγωνιστείς. Εκείνη την ώρα χιλιάδες “γιατί” βομβαρδίζουν το κεφάλι σου. Πηγαίνοντας όμως στην γραμμή η λύπη μου μετατράπηκε σε χαρά γιατί εκεί περίμενε ένα παιδί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνον γιατί το αξίζει, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και λόγω της παιδείας και του ήθους που έχει ως άνθρωπος.
Το ποδόσφαιρο μας, έχει ανάγκη από τέτοιους νέους σκεπτόμενους αθλητές.

Όπως συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό όπου αυτή τη στιγμή εξαιτίας μιας “τραυματισμένης” διοικητικής κατάστασης έχει τον ρόλο του “σωτήρα” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί όλα αυτά τα νέα παιδιά όπου με μια οικονομικά ισχυρή διοίκηση δυστυχώς δύσκολα θα έβρισκαν χώρο είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου μας, το μέλλον του.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, φαίνεται πως ένα “δίδυμο” εκεί μετέτρεψε τις πιο αντίξοες συνθήκες σε ευκαιρίες.

Όχι για κέρδος μα για δημιουργία».