Το ποδόσφαιρο που μας αρέσει…

Το ποδόσφαιρο που μας αρέσει…

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έδειξαν στον κόσμο γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο ενώνει στη σωστή του βάση και είναι ένα άθλημα το οποίο αρέσει σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά ο Ατρόμητος με ανακοίνωσή του έδωσε συγχαρητήρια στο τμήμα κάτω των 14 ετών του Παναθηναϊκού, για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» στον μεταξύ τους αγώνα μάζεψαν τα πάντα από τον πάγκο και δεν άφησαν κανένα άδειο μπουκαλάκι ή οτιδήποτε άλλο.

Ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, απάντησε στην ομάδα του Περιστερίου με προσωπική του επιστολή, στην οποία τόνιζε:

«Αξιότιμοι κύριοι…

Με αφορμή την δημόσια επιβράβευση της συμπεριφοράς της ομάδας του Παναθηναϊκού κάτω των 14 ετών, μέσω των social media της ΠΑΕ Ατρόμητος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά ως διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Κύριο μέλημά μας στην ακαδημία του Παναθηναϊκού είναι η διαμόρφωση σωστών προσωπικοτήτων και φυσικά το ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η προσπάθειά μας βρίσκει ανταπόκριση στα παιδιά και παράλληλα τυγχάνει της αναγνώρισης από συλλόγους σαν τον Ατρόμητο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποδεδειγμένα έχει αναμορφώσει την ακαδημία του με αξιόλογο έργο σε όλες τις ηλικιακές υποδομές.

Με εκτίμηση
Τάκης Φύσσας».