Το προσωπικό της ακαδημίας της Μάντσετσερ Γ. λέει «μπράβο» στους πιτσιρικάδες

Το προσωπικό της ακαδημίας της Μάντσετσερ Γ. λέει «μπράβο» στους πιτσιρικάδες

Ένα υπέροχο γράμμα έγραψε το προσωπικό της ακαδημίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους μικρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής. Λέγοντάς τους «μπράβο» για τη συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας εξαιτίας του κορονοϊού:

«Αγόρια,

Τι τρελές κι αυτές οι 8 εβδομάδες!!! Είμαι σίγουρος ότι ήταν μια πρόκληση για εσάς και τις οικογένειές σας. Θα κληθήκατε να προσαρμοστείτε σε νέο τρόπο ζωής, να φτιάξετε νέες ρουτίνες, να φροντίσετε ευάλωτα μέλη της οικογένειας, να αντιμετωπίζετε καθημερινά τις καινούριες πληροφορίες των μίντια και επίσης να συμβαδίζετε με τις προθεσμίες και τις εργασίες σας για το σχολείο. Καθόλου εύκολη εμπειρία. Πάνω από όλα, είμαι σίγουρος ότι σας λείπουν οι φίλοι σας.

Από την πλευρά της Ακαδημίας και του προσωπικού της, είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι με το πώς αντιμετωπίσατε αυτή την πρόκληση: δείξατε θετική συμπεριφορά, συνεχίσατε να χαμογελάτε, να είστε δημιουργικοί, να αναζητάτε την επαφή με άλλους ανθρώπους, να δείχνετε γενναιότητα και να εκδηλώνετε ευγένεια. Μπράβο σας.

Αυτή η εβδομάδα είναι το παραδοσιακό σας διάλειμμα του τριμήνου… Μια ευκαιρία να συνεχίσετε να εξασκείτε τις ικανότητές σας; Σας στείλαμε ένα δώρο για να σας βοηθήσουμε με αυτό. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Σκεφτείτε το ως ένα «μπράβο» για το ότι ήσασταν τόσο θετικοί τους τελευταίους 2 μήνες.

Μαζί με την προπόνηση, είναι σημαντικό να υιοθετήσετε και κάποια άλλα πράγματα στην ελεύθερη εβδομάδα σας:

– Ξεκουραστείτε… Κάντε το, ξαπλώστε μέχρι να έρθει η ώρα του μεσημεριανού!!
– Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας
– Παίξτε στην παιχνιδοκονσόλα σας… για περισσότερο από όσο νομίζετε ότι πρέπει
– Δείτε μια ταινία… ή γιατί όχι να μην δείτε μια ολόκληρη σειρά στο Netflix χωρίς παύση
– Φάτε τα αγαπημένα σας φαγητά… κυνηγήστε τη γεύση κι όχι το πόσο υγιεινά είναι
– Παίξτε εκτός σπιτιού
– Φάτε γλυκά
– Μιλήστε σε έναν φίλο
– Διασκεδάστε το

Ξέρουμε ότι όλοι σας αντιμετωπίζετε απαιτητικές καταστάσεις… Απλά προσπαθήστε ένα από τα πράγματα της λίστας αν μπορείτε.

Αυτή η περίοδος του χρόνου θα είναι μία από αυτές που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Ναι, θα τη θυμόμαστε ως άσχημες στιγμές, όμως, ευελπιστούμε ότι θα κρατήσετε και κάποιες καλές αναμνήσεις. Θα είναι η περίοδος που εσείς γίνατε η γενιά των παιδιών, η πρώτη από το 1918, που έδειξε τον δρόμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας στους άλλους να παραμείνουν θετικοί κόντρα στις αντιξοόητες.

Αυτό που μας θύμισαν οι τελευταίες 8 εβδομάδες στην Ακαδημία είναι ότι είναι πολύ εύκολο για εμάς να εστιάζουμε στις ασκήσεις πάσας, τις συναντήσεις για την πρόοδό σας, την υπογραφή αιτήσεων εγγραφής, το να μετράμε το ύψος σας, να παίρνουμε και να ακυρώνουμε αποφάσεις, να επιλέγουμε τις ομάδες της περιοδείας, που μπορεί να χάνουμε την προσοχή μας από το πόσο τυχεροί είμαστε να μας περιβάλλει ένα υπέροχο σύνολο ταλαντούχων νεαρών ατόμων. Όχι απλά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αλλά ταλαντούχων ανθρώπων. Παιδιά που μιλούν γλώσσες, που γράφουν ποίηση, που κάνουν έρευνα, ζωγραφίζουν, σχεδιάζουν, παίζουν μουσική, προσέχουν την γιαγιά τους, γυμνάζονται, φτιάχνουν βίντεο, γράφουν επιστολές, βοηθούν τους γονείς τους στο σπίτι, μαγειρεύουν, ψήνουν ένα κέικ, σχεδιάζουν τη δική τους προπόνηση και ανακαλύπτουν νέες ικανότητες.

Οι Ακαδημιές δεν υπολογίζουν όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά είναι αυτά ακριβώς τα πράγματα που καθορίζουν ποιος είσαι και τελικά αυτά θα σε κάνουν επιτυχημένο στη ζωή. Το να είσαι ο εαυτός σου και να δείχνεις στον κόσμο πόσο μοναδικός είσαι είναι σημαντικό σε μια περίοδο που κάποιες φορές είναι πιο εύκολο και θελκτικό απλά να συμμορφώνεστε και να ταιριάζετε με τη μάζα.

Συνεχίστε να είστε ο εαυτός σας. Είστε υπέροχοι.

Το προσωπικό της Ακαδημίας».