Το Σαββατοκύριακο που συμφωνούν οι ομάδες να αρχίσουν οι αγώνες

Το Σαββατοκύριακο που συμφωνούν οι ομάδες να αρχίσουν οι αγώνες

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Είναι περίεργες οι ημέρες που ζούμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικότερα σε όλο τον κόσμο. Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο όσον αφορά τον κορονοϊό ο οποίος έχει εξελιχθεί σε επιδημία.

Έχοντας παράλληλα κοστίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων…

Στην Ελλάδα τα νούμερα είναι χαμηλά σε σχέση με άλλες χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν αρχίσει να γίνονται οι συζητήσεις για την άρση των περιοριστικών μέτρων. Μέσα σε αυτές τις συζητήσεις είναι και η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μαζί και οι αγώνες που εκκρεμούν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League σε Κ19, Κ17 και Κ15.

Όπως όλοι γνωρίζουν μάλιστα στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ15 πρόκειται να γίνουν οι διοργανώσεις των Final 4 για την ανάδειξη πρωταθλητή. Μέχρι όμως να φτάσουμε στα Final 4, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια των διοργανώσεων.

Για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έχουν μιλήσει οι ομάδες, όχι επίσημα, και συμφωνούν σε μία ημερομηνία.

Αυτή έχει να κάνει με το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου 30-31 του μήνα.

Είναι μία ημερομηνία που συμφωνούν όλες οι ομάδες να αρχίσουν οι αγώνες και αν αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει, τότε να πάει μία εβδομάδα μετά 6-7 Ιουνίου.

Έτσι ώστε να συνεχιστούν οι αγώνες και να έχουν ολοκληρωθεί οι διοργανώσεις μέχρι αρχές Ιουλίου.

Οριστική απόφαση, φυσικά, δεν έχει υπάρξει αλλά αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Προκειμένου να αρχίσουν και οι ομάδες τις προπονήσεις τους, οι οποίες επί της ουσίας θα είναι σαν προετοιμασία, μετά από το τόσο μεγάλο διάστημα απραγίας.