Το σπίτι του PAOK Academy!

Την τύχη να φιλοξενούνται στο… σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ έχουν 55 νεαροί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για παιδιά που είναι γεννημένα από το 1998 έως και το 2004, την… επίβλεψη των οποίων έχει ο Γρηγόρης Καραβέλης.

Ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχουν έξι απόφοιτοι, έξι παίκτες της Κ13 και επτά της Κ14. Οι περισσότεροι νέοι… ένοικοι είναι είτε μεταγραφές, είτε παιδιά που αποφάσισαν τώρα να συμμετέχουν σφαιρικά στη ζωή της ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, εκτός από τις παροχές στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ φροντίζει και για να έχουν μία φυσιολογική ζωή. Ο δικέφαλος του Βορρά παρέχει επτά καθηγητές που ασχολούνται με την μελέτη των παιδιών. Να σημειωθεί πως 12 παιδιά φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αριστοτελείου Κολεγίου, 19 στο 8ο Γυμνάσιο, 17 στο 8ο Λύκειο και έξι είναι οι απόφοιτοι.

Οι πολύ μικροί ποδοσφαιριστές που ζουν πια μακριά από τις οικογένειές τους είναι οι γεννημένοι το 2004 Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Σινανάι, Ζήσης Τσίκος,Γιώργος Λαζαριώτης, Γιώργος Κούτσιας και Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ και οι γεννημένοι το 2003 Γιάννης Μανωλιούδης, Γρηγόρης Χνιαρής, ΘανάσηςΣτοϊνοβιτς, Νίκος Μπουρνέλης, Στέφανος Ρούτσι, Βασίλης Κιτσάκης και Φώτης Ψεύτης.

Επίσης, “νέοι” στο Σπίτι της Ακαδημίας τυου ΠΑΟΚ είναι οι Χρήστος Παπαδόπουλος (Κ20), ΑρτέμΚόζακ (Κ20), Γιάννης Μιχαηλίδης (Κ17), Βασίλης Τουλίκας (Κ17), ΑπόστολοςΔιαμαντής (Κ17), Χαράλαμπος Τοπάλ (Κ17), Νεκτάριος Αζίζ (Κ17), ΧρήστοςΣτοϊνοβιτς (Κ17), Γιάννης Σαρέγκος (Κ15), Δημοσθένης Μακρής (Κ15), Eυθύμης Θεοδωρίδης (Κ15), Θόδωρος Πύρτσιος (Κ15).