Το τελείωσε από νωρίς ο ΠΑΣ στην Κέρκυρα

Το τελείωσε από νωρίς ο ΠΑΣ στην Κέρκυρα

Άνετη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Κέρκυρα, με 4-0 εκτός έδρας, για τον Βόρειο όμιλο της Superleague K17. Η ομάδα των Ιωαννίνων από νωρίς κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και ήταν δύσκολο στη συνέχεια για τους γηπεδούχους να επανέλθουν.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, ο ΠΑΣ κατάφερε να κάνει το 0-1 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμποΐκη! Και στο 25′ ο ίδιος σημείωσε το 0-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή!

Στο 46′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του τερματοφύλακα Ρίζου, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οπότε στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον ΠΑΣ και στο 67′ ο Παππάς έκανε το 0-3, ενώ στο 90′ ο Κασσίμης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βαγγέλης Καρπατσέλης): Ρίζος, Βλάχος, Πρέτζας, Γουλιαρμής, Καρύδης, Χάτζι, Βαγκέλοφ, Παγιάτης, Μάστορας, Αρμενιάκος, Μποτίνι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τζαφέστας, Γκάσιδης, Γκόγκος, Μαύρος, Μέριανος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Κουκουλάρης, Μέγας, Ζωγάκης, Πόγιας, Ντόντης (85′ Κουλούρης), Γκεσούλης, Παππάς (73′ Κλεισούρας), Πλατιάς (67′ Γροσδάνης), Καραμποΐκης (46′ Δήμου), Τάφα, Σακκάς (81′ Κασσίμης).