Το… τρένο από το Περιστέρι και οι χαμηλοί τόνοι

Το τμήμα κάτω των 15 ετών του Ατρόμητου μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα της Superleague K15. Ως τώρα σε σύνολο 11 αγώνων η ομάδα του Περιστερίου μετράει 9 νίκες καμία ισοπαλία και μόλις 2 ήττες! Με τον Ατρόμητο να είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται τόσο κοντά στην πρόκρισή του στον τελικό του πρωταθλήματος, αν και μία επίσης καλή πορεία είχε πραγματοποιήσει την πρώτη χρονιά που είχε πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα των Κ15 τη σεζόν 2013-14, όταν είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση και 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο τότε Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος όμως τώρα είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου και αυτό που θέλει είναι να αντέξει μέχρι το τέλος για να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Φυσικά το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, από τη στιγμή που υπάρχουν σχεδόν δύο γύροι να διανύσουν οι ομάδες, αλλά φέτος ο Ατρόμητος δείχνει δυνατός και αποφασιστικός να πετύχει τον σκοπό του.

Από την πλευρά του ο προπονητής των μικρών, Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος για πρώτη φορά ασχολήθηκε με ομάδα σε επίπεδο ακαδημίας, προσπαθεί να διατηρήσει χαμηλούς τόνους στην ομάδα του καθώς γνωρίζει ότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό… ψωμί. Για αυτό και δεν «ταξιδεύουν» στα σύννεφα οι μικροί και καθημερινά δουλεύουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Αρκετά καθοριστικός θα είναι ο τρίτος γύρος του Νοτίου ομίλου, καθώς αν καταφέρει ο Ατρόμητος να μην χάσει από ΑΕΚ και Ολυμπιακό που τον… καταδιώκουν, τότε θα μπορεί να ελπίζει ακόμη περισσότερο.

Να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος είναι στην πρώτη θέση του πίνακα έχοντας 27 βαθμούς σε 11 αγώνες, ακολουθεί η ΑΕΚ με 21 επίσης σε 11 και με 11 ματς είναι τρίτος ο Ολυμπιακός έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς.