Το τριήμερο των Ολλανδών με την ΑΕΚ! (Photos)

Το τριήμερο των Ολλανδών με την ΑΕΚ! (Photos)

Τρεις ημέρες στην Ελλάδα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της ολλανδικής ομάδας από τη Β’ κατηγορία Almere City FC. Ήρθαν στην χώρα μας και έδωσαν φιλικό ματς με τους Κ19 της ΑΕΚ, ενώ είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν και στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της ολλανδικής ομάδας χρησιμοποίησαν ένα από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων, καθώς και το γυμναστήριο της Ακαδημίας. Επίσης γευμάτισαν σε χώρο των εγκαταστάσεων.

Να σημειωθεί πως ο σύλλογος από την Ολλανδία έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν ομάδες της Ακαδημίας της ΑΕΚ, με πιο πρόσφατη περίπτωση το ταξίδι της Κ16 στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου και ο Γρηγόρης Σαράντης παρέθεσαν δείπνο στον Εκτελεστικό Διευθυντή της Almere City FC Τζον Μπες και στον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Ρόμπερτ Μάασκαντ. Παρών ήταν και ο Αντώνης Σιόντης.

Την Κυριακή οι Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκαν από την Almere City FC (B’ Κατηγορία Ολλανδίας) σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, στο οποίο φιλοξενείται η ολλανδική ομάδα από την Ακαδημία της ΑΕΚ.

Στο 45′ του αγώνα είχε δοκάρι ο Έλληνας των Ολλανδών Τζέιμς Ευμορφίδης, ενώ στο 70′ και στο 79′ σκόραραν με τους Λούκασεν και Ρεσεβέρ αντίστοιχα.

ΑΕΚ Κ19: Γκίνης (46′ Τάφας) Σταμούλης (67′ Ποζατζίδης) Μαλισσόβας (54′ Τζουανάκης) Τσιβελεκίδης (54′ Αρβανίτης) Μπογκντάνι (67′ Καραβίδας) Μπάμπης (54′ Τάμπας) Μπότος (67′ Πετούσης) Σαρδέλης (54′ Τσέλιος) Μάρκου (46′ Μαχαίρας) Γιούσης (86′ Μπιλικαϊδης) Χριστόπουλος (54′ Πατρινός).

ALMERE CITY στο πρώτο ημίχρονο: Πλάτελ, Χαμουτί, Σεκ, Μπάλκερ, Μάννες, Κιπ, Λουν, Μπενσαμπού, Μέιερ, Ευμορφίδης, Χούντε.
Στο δεύτερο ημίχρονο: Κράμερ, Χαμουτί, Ράμος, Κραντ, Μπλάκσον, Ρεσεβέρ, Χούφτρααντ, Καλκάν, Ανανάχ, Λούκασεν, Σολέρι.

This slideshow requires JavaScript.