Το φιλικό προς τιμήν του Γιάννη Μαρίνου

Το φιλικό προς τιμήν του Γιάννη Μαρίνου

Το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους προπονητές της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε χθες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Συγκεκριμένα, διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Μαρίνου, προπονητή της Σχολής Χαλκίδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν μερικές μέρες.

Όλοι οι προπονητές των Σχολών ήταν συγκινημένοι από την ξαφνική του απώλεια και πριν από το φιλικό παιχνίδι θυμήθηκαν, ειδικά οι παλαιότεροι, ωραίες στιγμές που είχαν ζήσει μαζί του στα γήπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεχώρισε με την παρουσία του. Αναμενόμενο, θα πούμε εμείς, η τέχνη δεν ξεχνιέται! Πάντως, στο φιλικό χρίστηκε σκόρερ και ο Κυριάκος Καραταΐδης! Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν συνήθιζε να σκοράρει, αλλά πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα μετά την ασίστ του Τάσου Πάντου.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και από τις δυο πλευρές και χάρισε θέαμα σε αυτούς που είχαν την… τύχη να το παρακολουθήσουν από την εξέδρα ή από τον πάγκο. Το «παρών», φυσικά, έδωσε και ο Διευθυντής Σχολών, Βασίλης Νάνος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Κοψαχείλης, Θεοδώρου, Βενιαμίν, Πάντος, Καραταϊδης, Βούζας, Παπαπαναγής, Χατζηράπτης, Ιμπαγάσα, Φαλίδα, Πανταζής, Παπαντωνίου, Θέος, Παπακωστούλης.

ΣΧΟΛΕΣ: Καλογεράκος, Ορφανίδης, Ατσόγλου, Κεραμιδάς, Νικολακόπουλος, Τζαβέλας, Καμάρας, Νάκος, Παπαδόπουλος, Γκιόκας, Χαλούλος, Σολωμός, Κριμιτζάς, Λύρας, Ρουμαντζάς, Ροκάι, Ρόγκας, Ζακόπουλος, Καραγιάννη.

This slideshow requires JavaScript.