Το «χρυσό παπούτσι» του newsacademies.gr στον Αντώνη Τριμμάτη! (Vid+pic)

Το «χρυσό παπούτσι» του newsacademies.gr στον Αντώνη Τριμμάτη! (Vid+pic)

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο το newsacademies.gr βράβευσε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League Κ19! Μετά τη σεζόν 2017-18 και το βραβείο στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη του Παναθηναϊκού, σειρά πήρε ο Αντώνης Τριμμάτης του Ατρομήτου!

Ο 20χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα των Νέων τη σεζόν 2018-19 και το newsacademies.gr του έδωσε το «χρυσό παπούτσι».

Το «χρυσό παπούτσι» έδωσε στον Αντώνη Τριμμάτη ο φροντιστής των Νέων του Ατρομήτου, Βασίλης Κεχαγιάς. Ένας άνθρωπος ο οποίος αποτελεί έναν από τους αφανείς ήρωες της ομάδας επί σειρά ετών, για τον οποίο όλοι οι πιτσιρικάδες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για το πόσο τους βοηθάει καθημερινά.

Το βραβείο είναι μία προσφορά από τα Έπαθλα ΖΕΥΣ

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Τριμμάτη και το που αφιερώνει το χρυσό παπούτσι που παρέλαβε από το newsacademies.gr και για την ξεχωριστή αφιέρωση στον Αντώνη Ανδριόπουλο των Κ19 της ομάδας του Περιστερίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέστη πρόσφατα ρήξη χιαστών και ο Αντώνης Τριμμάτης ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή στον συμπαίκτη του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ SUPER LEAGUE K19 ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2018-19 – Το «χρυσό παπούτσι» στον Αντώνη Τριμμάτη!