Το 1ο camp «Personal Football Center» με τον Μίλος Ζιβάνοβιτς, είναι γεγονός!

Το 1ο camp «Personal Football Center» με τον Μίλος Ζιβάνοβιτς, είναι γεγονός!

Το «Personal Football Center» ανοίγει τις… πύλες του και διοργανώνει το 1ο camp για την βελτίωση νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από τις ατομικές προπονήσεις, υπό την επίβλεψη του έμπειρο κόουτς Μίλος Ζιβάνοβιτς!

Η ανακοίνωση του «Personal Football Center» για τις δύο περιόδους του camp και όλα όσα πρέπει να ξέρετε:

«1η περίοδος 9-13/7/2018

2η περίοδος 16-20/7/2018

Γήπεδο Δ’ Ηλιούπολης

Ωρες διεξαγωγής 18:00 – 21:30 μ.μ

Ο κάθε αθλητής θα μπορεί να συμμετέχει και στις δύο περιόδους

Όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον για να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται πολύ υπομονή και επιμονή απο τον ίδιο, αλλά και σωστή, συστηματική και λεπτομερής προπόνηση που εμείς στην Personal Football Center μπορούμε να προσφέρουμε.

Στο προπονητικό κάμπ θα δώσουμε βάση στις δεξιότητες που κατά τη γνώμη μας έχουν πιο πολύ ανάγκη οι ποδοσφαιριστές μας.

Βάση της εμπειρίας μας η μεγαλύτερη ανάγκη για βελτίωση των ποδοσφαιριστών υπάρχει στους παρακάτω τομείς:

Τεχνική κατάρτιση
* Νευρομυική συναρμογή
* Χρησιμοποίηση και των δύο ποδιών (πάσα, σούτ)
* Τεχνική του σούτ
Έχοντας χρόνια εμπειρία με τις ατομικές προπονήσεις γνωρίζουμε πολύ καλά το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να βελτιωθεί ένας ποδοσφαιριστή, και επειδή σεβόμαστε τους γονείς και τους αθλητές σας τονίζουμε ο,τι δεν μπορούμε να βελτιώσουμε τους ποδοσφαιριστές με ταχύρυθμές προπονήσεις 4-5 ημερών. Μπορούμε όμως να εκτιμήσουμε τις αδυναμίες και να του υποδείξουμε ακριβώς που πρέπει να βελτιωθεί.

Ένα ξεχωριστό κομμάτι στο κάμπ μας θα είναι τα μαθήματα ειδικής τεχνικής Coerver, μια μέθοδος που βοηθάει πολύ την τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές του Κάμπ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα καινούργιο ανερχόμενο άθλημα, που βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την τεχνική κατάρτιση και την αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών (για ηλικίες 14+). Μιλάμε για το TEGBALL ένα άθλημα που είναι μία έξυπνη εξέλιξη του ποδοβόλευ και με σταθερά βήματα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στο ευρύ κοινό.

Στο κάμπ θα πραγματοποιηθεί και εργομετρικό έλεγχος για να έχουμε πλήρη εικόνα όσο αφορά τις αθλητικές και σωματικές ικανότητες του ποδοσφαιριστή.

Τον εργομετρικό έλεγχο θα πραγματοποιήσει η εταιρία Life-Ergo με επικεφαλή τον Νίκο Δρακογιανόπουλο, στενό συνεργάτη του Personal Football Center εδώ και πολλά χρόνια.

Σας ενημερώνουμε επίσης ό, τι στο κάμπ θα παρευρεθούν σκάουτερ ομάδων Super League. Για την ώρα την παρουσία του επιβεβαίωσε ο σκάουτερ της ΑΕΚ κ.Χάρης Κοπιτσής.

Τα έπαθλα του Κάμπ
-Δωρεάν ατομικές προπονήσεις

-Ταξίδι στο εξωτερικό (Σερβία) με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Τιμή για μία εβδομάδα 100 ευρώ το παιδί και για δύο 180 ευρώ.

Τηλ επικοινωνίας: 699 499 4325 Ζιβάνοβιτς Μίλος».