Το «Fair Play» της χρονιάς στη Λέσβο! (vid)

Το «Fair Play» της χρονιάς στη Λέσβο! (vid)

Τo «Fair Play» της χρονιάς και μάλιστα… διπλό, στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Λέσβου διαδραματίστηκε την Τετάρτη (21/3) στο Γήπεδο Λουτρών, εκεί όπου διεξήχθη αγώνας των νέων μεταξύ του τοπικού Αετού και του Απόλλωνα Βουναρακίου Μυτιλήνης.

Πρωταγωνιστές το ίδιο το «ευ αγωνίζεσθαι» στο ποδόσφαιρο και τα παιδιά της ομάδας του Απόλλωνα Βουναρακίου, που μέσα σε μόλις δύο λεπτά χάρισαν σε όσους ήταν παρόντες στο γήπεδο μια πολύ όμορφη στιγμή, εντελώς αυθόρμητη και συνετή, που αναδεικνύει όλα όσα πρέπει να πρεσβεύει ο αθλητισμός, σε ένα χορταστικό μάλιστα παιχνίδι, που έληξε τελικά ισόπαλο με σκορ 5-5! Ο Απόλλων Βουναρακίου, που συνεργάζεται σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, κέρδισε τις εντυπώσεις και ευτυχώς η κάμερα κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν, ώστε να μπορούν να μνημονεύονται ως παράδειγμα προς μίμηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει ένας μικρός τραυματισμός και με την επανέναρξη οι παίκτες του Απόλλωνα Βουναρακίου επιστρέφουν την μπάλα στους αντιπάλους τους. Μια λανθασμένη συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα του Αετού Λουτρών καταλήγει σε αυτογκόλ. Η αντίδραση των παικτών του Απόλλωνα είναι άμεση. Δέχονται την παρότρυνση από τον πάγκο και παρότι αρχικά λόγω του δυνατού αέρα δεν έχουν αντιληφθεί άπαντες την οδηγία του προπονητή τους, στη συνέχεια σταματούν να μαρκάρουν ώστε να σκοράρει ο Αετός Λουτρών, δεχόμενοι το θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.

πηγή: sportlesvos.gr