Το who is who των προπονητών του «Smartfootball Larisa Camp 2019»

Το who is who των προπονητών του «Smartfootball Larisa Camp 2019»

Σε λίγες ημέρες στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το «Smartfootball Larisa Camp 2019», με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του νομού να έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να μάθουν από κοντά την καινοτόμο καταλανική μεθοδολογία ποδοσφαίρου!

Από τις 2 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου οι μικροί ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος, θα αποκομίσουν σπουδαίες εμπειρίες για τη συνέχεια, οι οποίες θα τους βοηθήσουν αρκετά στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους πορείας.

Οι πιτσιρικάδες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες κορυφαίων Ισπανών, αλλά και Ελλήνων καταρτισμένων προπονητών στη μεθοδολογία Smartfootball!

Το who is who των προπονητών του «Smartfootball Larisa Camp 2019»…

Albert Arnau Roman
Κάτοχος διπλώματος UEFA PRO (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Έχει εργαστεί ως προπονητής στη σχολή της Barcelona στην Terres De L’ebre, ως υπεύθυνος του Smartfootball στη Δανία, όπως και στην C.F. BATEA της Ισπανίας ως διευθυντής μεθοδολογίας της ακαδημίας. Το 2014 ήταν προπονητής στην ομάδα E.F.B. ULLDECONA και τώρα εργάζεται ως προπονητής στην Tecnifutbol και είναι επικεφαλής των Smartfootball Camps και των Smartfootball Technical Schools.

Marc Miquel Martínez
Κάτοχος διπλώματος UEFA PRO (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), ενώ είναι πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2), όπως και απόφοιτος του πανεπιστημίου Vic της Βαρκελώνης (university of Vic, Barcelona) με πτυχίο στην επιστήμη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην Tecnifutbol και στην Tecnifutbol International Academy. Σε διεθνές επίπεδο έχει εργαστεί ως επικεφαλής προπονητής στην European Elite Soccer σε Ιρλανδία και ΗΠΑ (2015-17). Έχει εργαστεί επίσης σε UCF Cambrils (2012), Escola Futbol Base Salou Costa Dorada (2011-12), Club Futbol Reus Deportiu (2012), Camping Sanguli Salou (2012), Club Natacio Sabadell (2011), Escola de Futbol Veterans de Cambrils (2005-12).

Enric Gutierrez Antonio
Κάτοχος του διπλώματος Goalkeepers Coach UEFA PRO (Ισπανική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία) το οποίο εξειδικεύεται στην προπόνηση τερματοφυλάκων. Επίσης, έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A’ (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και είναι πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Σχετικά με την επαγγελματική του καριέρα έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (Gimnastic de Taragona, Reus Deportiu, Escola de futbol-Taragona). Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάζεται με τον γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter στην Ακαδημία Hans Leiter Goalkeeping, ενώ είναι και Head of GK coach στο Smartfootball.

Νίκος Τζώτζιος
Κάτοχος διπλώματος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2) έχοντας εκπαιδευτεί στην Ισπανία. Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (ΠΑΕ Πανιώνιος Κ15, ΠΑΕ Άλιμος Κ20, Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, Εθνικός Ν. Μάκρης, ΟΦ Χολαργού, ΑΣ Νίκη Δροσιάς). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ολοκληρώνοντας, από το 2017 είναι Head Coach στο Smartfootball Technical School Hellas. Επίσης από το καλοκαίρι του 2018 έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νέων της ΠΑΕ Καλλιθέας.

Βασίλης Παπαζήσης
Κάτοχος διπλώματος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1) ενώ έχει ακόμα δίπλωμα, «Πτυχίο Ανάλυσης Απόδοσης & Βιντεοανάλυση». Έχει εργαστεί στην ακαδημία «Μπέμπηδες Βατερού», στην ακαδημία «Έλιμος Κοζάνης», ακαδημία «Γαλατίνης», και στις ομάδες ΑΕ Κοζάνης, ΑΣ Βελβεντού, Μακεδονικό Σιάτιστα, ΑΕ Ελίμειας και Ενωσιακός προπονητής Κοζάνης.

Θάνος Τριανταφυλλόπουλος
Κάτοχος διπλώματος UEFA C’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1) και Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Ως προπονητής από το 2008 -2012, ήταν υπεύθυνος της ακαδημίας του Παναγροτικού Νίκαιας και την πενταετία (2012-2017) ήταν προπονητής αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας Olympic. Από το 2017 είναι υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας.