«Τρένο» οι Έφηβοι της Βέροιας!

«Τρένο» οι Έφηβοι της Βέροιας!

Μία ακόμη νίκη κατάφεραν και πήραν οι Έφηβοι της Βέροιας, καθώς επικράτησαν του Ηρακλή με 2-1, συνεχίζοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου της Superleague Κ17!

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης η Βέροια ανέβασε τον ρυθμό της και στο 69′ μπόρεσε να κάνει το 1-0 με τον Περπερίδη. Στο 86′ ο Φωτόπουλος «έγραψε» το 2-0, για να μειώσει ο Ηρακλής στο 90′ σε 2-1 με τον Μακρή. Να σημειωθεί πως στο 62′ είχε δοκάρι ο Στογιαννίδης για τη Βέροια.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ντίντιλας, Στογιαννίδης (65′ Μπράτσιας), Ιτσκάρας, Σπυρίδης, Αγγελίδης, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος (88′ Ταουσάνης), Κουτσούκης, Περπερίδης (75′ Κωστογλίδης), Κυζιρίδης (80′ Λουκίδης), Παπακωνσταντίνου (65′ Σοφιανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Μανωλόπουλος, Ζευκόπουλος, Δρίζης, Μπίλλης, Κανταρτζής, Λουφάκης, Χρ. Καρακώστας, Ζανάκης, Τουργαΐδης, Ναούμ, ενώ έπαιξαν και οι Αρνομάλλης, Γεωργάτος, Τσελεπίδης, Δημητρακούδης, Μακρής.