«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

Μετά από μία χρονιά με επιτυχίες για την ακαδημία του Παναθηναϊκού, στον σύλλογο των «πρασίνων» φαίνεται πως… τρέχουν οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Τη στιγμή που οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας αναφορικά με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και με ποιον χρηματοδότη θα προχωρήσει, φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα και σε επίπεδο ακαδημίας.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, πρόκειται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον νέο τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος επέστρεψε και πάλι στην ομάδα, με τον διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Τάκη Φύσσα.

Οι δυο τους πρόκειται να μιλήσουν αναφορικά με τον προγραμματισμό της ακαδημίας για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα τεθεί και το θέμα προώθησης ποδοσφαιριστών από τους φετινούς Νέους, στην πρώτη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός φέτος τα πήγε αρκετά καλά στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleague, καθώς κατάφερε να λάβει μέρος σε δύο τελικούς (Κ17, Κ15), να κατακτήσει τον έναν τίτλο (Κ15) και να διεκδικεί το πρωτάθλημα των Κ20 μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μία χρονιά με επιτυχίες δηλαδή, αν αναλογιστεί κανείς πως οι «πράσινοι» έλειπαν για αρκετά χρόνια από τις διακρίσεις και τους τίτλους στην ακαδημία.